RAT BANDI

Uđite u nasilan svijet trećeg Saints Rowa!

02.06.2011 u 16:15

Bionic
Reading

Budući da se ove godine na tržištu neće pojaviti novi Grand Theft Auto, njegovo mjesto trebao bi djelomično popuniti novi nastavak u serijalu Saints Row, a kako će on izgledati, provjerite u novom CGI traileru

NAPOMENA: Ispričavamo se svim našim poštovanim čitateljima/gledateljima. Naime, danas smo pripremili novu emisiju GameStudio koju zbog tehničkih problema ipak nećete moći vidjeti. Sutra međutim slijedi opširna video recenzija The Witcher 2.

 

S obzirom na aktivnost igraće industrije ovih dana sasvim je jasno da nam se približava tradicionalni E3 na kojemu će biti predstavljene desetine igara. Već nekoliko dana neumorno se objavljuju i novi traileri, a jedan od najboljih svakako je onaj iz Saints Row: The Third.

 

CGI trailer za novi Saints Row uvući će vas u mračni i nasilni svijet igre uz obilje slow motiona i glazbe:

 

 

Saints Row: The Third je, kao što mu i ime govori, treći nastavak u franšizi, a na tržištu bi se trebao pojaviti 15. studenoga, i to na platformama PC, PS3 i Xbox 360. Radi se o sandbox igri nalik na GTA u kojoj ćete preuzeti ulogu vođe bande Third Street Saints u ratu sa suparničkom bandom The Syndicate.

 

Na razvoju igre radi studio Volition koji će sljedeći tjedan izdati i novi Red Faction pod imenom Armageddon.