DIPLOMA JE U DŽEPU

Nikolina Ristović na duhovit se način pohvalila uspjehom starije kćeri Hane

31.08.2021 u 20:48

Bionic
Reading

Lijepa voditeljica Nikolina Ristović ovih dana ima razloga za slavlje, a uspjehom svoje starije kćeri Hane Cigoj pohvalila se duhovitom objavom na Instagramu

'Znate kako kažu, svaka familija koja drži do sebe mora imati bar jednog dotura, fiškala i popa', napisala je Nikolina na Instagramu pa istovremeno hvaleći se i šaleći se na vlastiti račun dometnula: 'Što znači da smo mi gotovo u 2/3 posla omanuli'.

'Možda mala ode u fiškale, pomoz’ Bog. Al, ajd, bar jedna doturessa, da se može mirnije spavat i da nam selo ne priča loše iza leđa. A i ona mora još stvar finiširat, al' o tom potom', nastavila je u šaljivom tonu Nikolina pa za kraj poručila: 'Nama je dobra i ‘vaka'.

Po hashtagovima koje je dodala svojoj objavi daje se zaključiti da je Hana Cigoj, 24-godišnjakinja koju je Nikolina dobila u vezi s novinarom Markom Cigojem, diplomirala neuroznanost na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Edinburghu.

Na svečanoj promociji održanoj u edinburškom dvorcu Hanu su osim mame Nikoline došli podržati sestrica Una Sofija i dečko Andrej Ivaniš.

Hana je svoju promotorsku togu sparila s 'rokericom' prošaranom nitnama, a stajlig je začinila ovratnikom u boji tuljca diplome. I njena se ponosna majka odabirom sakoa i torbice u istoj boji modno uskladila s njom.

Njezin je dečko, Banjalučanin Andrej, zaigrao na 'sigurno' odjenuvši škotski kilt, no zbog naleta vjetra usred poziranja 'punici', ili nesmotrenog poteza rukom, skoro je pokazao mrvicu previše.