DESETLJEĆE PARTNERSTVA

Auto Hrvatska Automobili, Volkswagen i Škoda obilježili 10 godina suradnje

23.09.2024 u 15:11

Bionic
Reading

Imali smo priliku razgledati aktualne Volkswagen i Škoda modele vozila i upoznati se s ponudom servisnih usluga, guma, EV opreme, rabljenih vozila i uslugama dugoročnog najma

U Škoda centru u Karlovcu prošli je tjedan obilježena proslava 10 godina zajedničke suradnje Auto Hrvatska Automobila sa markama Volkswagen i Škoda u Karlovcu. Tom prigodom uzvanici su imali priliku razgledati aktualne Volkswagen i Škoda modele vozila i upoznati se s ponudom servisnih usluga, guma, EV opreme, rabljenih vozila i uslugama dugoročnog najma.

Tom prigodom uzvanici su imali priliku razgledati aktualne Volkswagen i Škoda modele vozila i upoznati se s ponudom servisnih usluga, guma, EV opreme, rabljenih vozila i uslugama dugoročnog najma.

Tijekom večeri, brojnim uzvanicima se obratio Glavni izvršni direktor Poslovne grupe Auto Hrvatska Alen Vuksan-Ćusa koji je zahvalio okupljenima na dolasku i podsjetio na razvojni put Auto Hrvatska Poslovnog centra Karlovac. Okupljenima se potom obratio direktor prodaje Auto Hrvatske, Ante Čerkez koji je posebno naglasio postignuća prodaje novih i rabljenih vozila a direktor postprodaje, Vjekoslav Stubljar naglasio je postignuća i kapacitativne prednosti ovlaštenog Volkswagen i Škoda servisnog centra u Karlovcu.

Uzvanicima se obratio i član Uprave Porsche Croatia, Vicko Ljuban koji je zahvalio Auto Hrvatskoj na dugogodišnjem partnerstvu i povjerenju. Uz prigodnu predaju zahvala za partnersku suradnju večer se nastavila uz live nastup Rivers benda iz Karlovca koji su svojim repertoarom omogućili da cijela večer protekne u karlovačkom ozračju.

Auto Hrvatska Automobili, Volkswagen i Škoda obilježili 10 godina zajedničke suradnje u Karlovcu Izvor: Promo fotografije / Autor: Riverie, Tome Marčina

U sklopu Auto Hrvatska poslovnog centra Karlovac danas posluje: ovlašteni prodajno-servisni centar za Volkswagen i Škoda vozila. Auto Hrvatska je u Karlovcu ovlašteni Das WeltAuto partner sa bogatom ponudom rabljenih vozila svih marki s jamstvom.

  • +18
Auto Hrvatska Automobili, Volkswagen i Škoda obilježili 10 godina zajedničke suradnje u Karlovcu Izvor: Promo fotografije / Autor: PETAR SANTINI

Uz uslugu prodaje i servisiranja novih i rabljenih vozila, Auto Hrvatska nudi produženo jamstvo na kupljeno vozilo, mobilno jamstvo, uslugu projiciranog ugovornog održavanja i dugoročnoga najma.

Auto Hrvatska Poslovni centar Karlovac omogućuje svakom vozaču kompletnu uslugu na jednom mjestu bilo da se radi o kupnji novog vozila, zamjene starog za novi ili noviji ili mu je potreban popravak postojećeg vozila.

Ovlašteni servisni centar osim suvremene servisne opreme i modernoga informatičkog i dijagnostičkog sustava posjeduje ISO certifikate 9001, 14001 i 5001 za kontrolu kvalitete, zaštite okoliša i energetsku učinkovitost.