velika investicija

Otvorena nova limarsko-lakirerska radionica u sklopu Auto Hrvatska poslovnog centra Zadar

16.09.2024 u 16:08

Bionic
Reading

Radionica se prostire na preko 900 kvadrata bruto površine i opremljena je modernom i tehnološki naprednom opremom i alatima

Auto Hrvatska je prošli tjedan svečano otvorila novu limarsko-lakirersku radionicu u sklopu poslovnog centra Zadar.

Svečani dio programa uz mnoštvo okupljenih uzvanika započeo je kratkim videom snimljenim u prostorima nove radionice. Uzvanicima se obratio Alen Vuksan-Ćusa, Glavni izvršni direktor Poslovne grupe Auto Hrvatska, koji je okupljene uzvanike podsjetio na razvojni put Auto Hrvatska Poslovnog centra Zadar te zahvalio svima uključenima u izgradnji nove limarsko-lakirerske radionice. Vuksan-Ćusa je u svom govoru posebno naglasio da je otvorenjem nove radionice, investicijom vrijednom preko 2 milijuna eura, završen investicijski ciklus Auto Hrvatska Poslovnog centra Zadar započet 2007. godine.

Otvorena nova limarsko-lakirerska radionica u sklopu Auto Hrvatska poslovnog centra Zadar Izvor: Promo fotografije / Autor: Auto Hrvatska

Potom se uzvanicima obratio Joško Košta, član Uprave društva Auto Hrvatska Automobili za postprodajno poslovanje, koji je predstavio kapacitativne i komparativne prednosti nove limarsko-lakirerske radionice, prednosti koje radionica nudi korisnicima i predstavio odgovorne osobe za upravljanje i rad u radionici.

Posebnu zahvalu uputio je Strukovnoj školi Vice Vlatkovića i naglasio važnost partnerske suradnje škole sa Auto Hrvatskom na projektima za razvoj strukovnog kadra u autoindustriji. Svečani čin otvorenja obilježen je tradicionalnim udarcem u gong i zajedničkom zdravicom.

Nova limarsko-lakirerska radionica u mogućnosti je zadovoljiti sve potrebe korisnika usluga. Radionica se prostire na preko 900 kvadrata bruto površine i opremljena je modernom i tehnološki naprednom opremom i alatima. Dio radionice za lakirerske radove opremljen je komorama za lakiranje, bojanje i doradu karoserije iznimno velikog kapaciteta.

U sklopu Auto Hrvatska poslovnog centra Zadar danas posluje: ovlašteni prodajno-servisni centar za Audi, Volkswagen, Seat i Cupra vozila i servisni centar za Škoda vozila. Auto Hrvatska je u Zadru ovlašteni Das WeltAuto partner sa bogatom ponudom rabljenih vozila svih marki s jamstvom. Uz uslugu prodaje i servisiranja novih i rabljenih vozila, Auto Hrvatska nudi produženo jamstvo na kupljeno vozilo, mobilno jamstvo, uslugu projiciranog ugovornog održavanja i dugoročnoga poslovnog najma.

  • +47
Svečano otvorena nova limarsko-lakirerska radionica u sklopu Auto Hrvatska poslovnog centra Zadar Izvor: tportal.hr / Autor: Z.M.

Auto Hrvatska Poslovni centar Zadar omogućuje svakom vozaču kompletnu uslugu na jednom mjestu bilo da se radi o kupnji novog vozila, zamjene starog za novi ili noviji ili mu je potreban popravak postojećeg vozila. Ovlašteni servisni centar osim suvremene servisne opreme i modernoga informatičkog i dijagnostičkog sustava, pruža usluge popravaka u limariji i autolakirnici te posjeduje ISO certifikate 9001, 14001 i 5001 za kontrolu kvalitete, zaštite okoliša i energetsku učinkovitost.

Oprema za limarsko-lakirersku radionicu u Zadru

Specijalizirana tvrtka EPIC TDK iz Zagreba koja posluje već 25 godina je opremila novu limarsko-lakirersku radionicu Auto Hrvatska poslovnog centra Zadar. Kabina za lakiranje World vodeći je Blowtherm proizvod, novo dizajniran u smislu estetike i tehnologije na način da donosi izvrstan kompromis između funkcionalnosti, performansi i uštede energije dok prati troškove upravljanja i rada. Zahvaljujući ravnomjernoj ventilaciji u cijeloj kabini i nizu novih bitnih dodataka posao lakiranja je isplativ.