poslovna prilika

Ako ste u potrazi za novim poslom, izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa

16.09.2022 u 07:43

Bionic
Reading

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi nekoliko zanimljivih i atraktivnih poslovnih prilika koje su možda vaša sljedeća odskočna daska

ENNA FRUIT je vodeća tvrtka za organizaciju proizvodnje, otkup, distribuciju i preradu voća i povrća na području Hrvatske i regije. S ciljem osnaživanja postojećeg tima djelatnika, zapošljavaju na poziciji: Voditelj odnosa s kooperantima (m/ž). Opis posla uključuje upavljanje poslovnim odnosima s kooperantima, otkupljivanje voća i povrća, sudjelovanje u izradi godišnjih, mjesečnih i tjednih planova nabave i prodaje svježeg voća i povrća te upravljanje radom pomoćnika. Svoj životopis im pošalji do 19. rujna.

Tvrtka Formator bavi se proizvodnjom sigurnosnog kaljenog i laminiranog stakla te specijalnih stakala za primjenu u građevinarstvu i brodogradnji, zapošljavajući pritom 75 zaposlenika. Tu brojku sada žele povećati i tragaju za Kontrolorom kvalitete (m/ž), a novim kolegicama i kolegama nude konkurentnu plaću, naknadu za topli obrok, mogućnost profesionalnog usavršavanja i napredovanja te motivirajuće radne uvjete. Ako su te zainteresirali, javi im se do 24. rujna.

Croatia Airlines, nacionalni zračni prijevoznik u Republici Hrvatskoj, traži više novih članova tima na poslovima održavanja zrakoplova ovisno o prethodnom iskustvu/neiskustvu i možda već postojećoj licenci: Aviotehničar/Aviomehaničar/Mehaničar (m/ž). Njihova ponuda, između ostalog, uključuje: smjenski rad, mogućnost profesionalnog usavršavanja, edukacija i razvoja, a za najbolje kandidate i mogućnost školovanja za međunarodnu licencu, povoljne zrakoplovne karte za zaposlenike te rad u međunarodnom okruženju. Prijave na oglas primaju do 24. rujna.

A MAT d.o.o., tvrtka koja se bavi priređivanjem igara na sreću u automat klubovima, zapošljava Operatera/blagajnika u automat klubu (m/ž). Prethodno radno iskustvo nije nužno, ali je prednost, opis posla uključuje obavljanje blagajničkih poslova, vođenje evidencije i komunikaciju s gostima, a novim kolegama nude plaću od 6.500 kuna i napojnice te mogućnost stalnog zaposlenja. Rok za prijavu na oglas ističe 4. listopada.

Tvrtka LINEA iz Gornjeg Stupnika svoje 'redove' želi osnažiti na poziciji: Knjigovođa (m/ž). Opis posla podrazumijeva robno-materijalno knjigvoodtsvo, vođenje evidencije prisutnosti, likvidaturu i brigu o putnim nalozima te razne druge administrativne poslove. Nude stalni radni odnos, a na oglas se možeš prijaviti najkasnije do 4. listopada.