upozorenje kupcima

IKEA povlači često prodavani proizvod: Zbog proizvodne greške može se zapaliti

17.07.2024 u 08:41

Bionic
Reading

IKEA potiče sve kupce koji posjeduju VARMFRONT prijenosni punjač od 10 000 mAh (broj modela E2038) s oznakom datuma (GGTT) 2313, 2316, 2318 ili 2319, ili VARMFRONT prijenosni punjač od 5 200 mAh (broj modela E2037) s oznakom datuma (GGTT) 2318, 2319 ili 2322, da ga odmah prestanu upotrebljavati i jave se tvrtki IKEA kako bi dobili zamjenski proizvod ili puni povrat novca.

IKEA-ino priopćenje prenosimo u nastavku:

"Svi IKEA proizvodi razvijeni su prema strogim standardima procjene rizika i detaljno testirani kako bi se osigurala njihova izdržljivost u svakodnevnom korištenju te usklađenost s važećim propisima na svim tržištima na kojima IKEA posluje.

Međutim, otkrili smo da određeni VARMFRONT prijenosni punjači mogu predstavljati opasnost od požara zbog proizvodne greške. Ova greška odnosi se isključivo na proizvode s gore navedenim datumskim oznakama, zbog čega su ti punjači povučeni iz prodaje. Kupci s ovim proizvodima trebaju ih odmah prestati koristiti i obratiti se IKEA-i za zamjenski proizvod ili puni povrat novca.

VARMFRONT prijenosni punjači s drugim datumskim oznakama nisu obuhvaćeni ovim povlačenjem.

Spomenuti punjači mogu se vratiti u bilo koju IKEA robnu kuću radi zamjene ili povrata cjelokupnog iznosa. Dokaz o kupovini nije potreban.

Za više informacija posjetite IKEA.hr ili kontaktirajte IKEA-u na broj 01/445-5444.

IKEA se ispričava zbog eventualnih neugodnosti uzrokovanih ovim povlačenjem.

Informacije o pronalasku datumske oznake mogu se naći na proizvodu", objavljeno je na web stranici robne kuće IKEA.