MOJPOSAO

Pogledajte koje tvrtke traže zaposlenike

12.02.2015 u 12:36

Bionic
Reading

Zavirite u novu ponudu poslova na portalu MojPosao

Hrvatska poljoprivredna agencija (HPA) provodi djelatnosti na unapređenju stočarskog sektora, utječe na razvoj i unapređenje stočarske i poljoprivredne proizvodnje te provodi mjere agrarne politike koje donosi Ministarstvo poljoprivrede. Trenutno traži tri zaposlenika na radnim pozicijama: Viši stručni savjetnik (m/ž), Stručni savjetnik (m/ž) te Koordinator (m/ž). Glavne djelatnosti HPA odnose se na: provedbu uzgojnih programa, upravljanje registrima stoke, kontrolu kvalitete stočarskih proizvoda, promociju stočarskih proizvoda proizvedenih na hrvatskim farmama, pružanje pomoći poljoprivrednim proizvođačima pri podnošenju zahtjeva za novčanim potporama, te sudjelovanje u terenskim kontrolama izravnih plaćanja.

Siemensov sektor Zdravstvena skrb (Siemens Healthcare) jedan je od vodećih svjetskih pružatelja usluga u zdravstvenoj industriji te predvodnik u sustavima u radiološkoj i laboratorijskoj dijagnostici, informacijskim tehnologijama za zdravstveni sektor te slušnim pomagalima. Širokim portfeljem proizvoda i rješenja pruža sveobuhvatnu brigu za pacijenta te pomaže u razvoju brže, bolje i efikasnije zdravstvene skrbi. Poslodavac traži dinamične, pozitivne i rezultatima usmjerene osobe za rad u Zagrebu: Voditelj ključnih kupaca u laboratorijskoj dijagnostici (m/ž) i Servisni stručnjak za servis laboratorijske dijagnostičke opreme (m/ž).

Tvrtka Fagus d.o.o., vodeća tvrtka u Hrvatskoj u području distribucije premaza za drvo, traži kandidate za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa za radno mjesto Suradnik na ekonomskim poslovima (m/ž) - Labinci, Kaštelir. Fagus oblikuje pojedinačne ponude, usluge i poruke prilagođene svakoj pojedinoj situaciji i klijentu. Za sve to je potrebno više stručno znanje koje posjeduju svi zaposlenici, stoga tvrtka provodi politiku upravljanja i razvoja ljudskih potencijala čiji je osnovni zadatak obuka i motivacija sposobnih i zadovoljnih zaposlenika te njihov razvoj i usvajanje novih znanja.

Adrialin d.o.o., zastupnik Adrialin-a GmbH Švicarska, najvećeg europskog tour-operatora za Hrvatsku, traži za svoju poslovnicu u Senju turističke djelatnike s izvrsnim znanjem stranih jezika (m/ž) na poslovima servisiranja gostiju telefonom i e-mailom. S više od 78.000 provjerenih smještajnih kapaciteta Adrialin GmbH je najveća europska putnička agencija za apartmane i kuće za odmor u Hrvatskoj i raspolaže s konstantno rastućom ponudom u Italiji, Austriji, Španjolskoj, Francuskoj i Turskoj. Ponuda seže od jednostavnih soba do ekskluzivno opremljenih vila, a tisuće zadovoljnih gostiju iz godine u godinu potvrđuje njihovu kvalitetu.

The Artis, Hair and Make up Studio traži frizera (m/ž). Studio se nalazi u novoizgrađenom poslovno-stambenom kompleksu u Strojarskoj cesti u širem centru Zagreba. Kontinuiranim ulaganjem u edukacije poslodavac želi biti u korak s trendovima, a od idealnog kandidata traži samostalnost, kvalitetu te timski rad. Svojim djelatnicima pruža ugodnu atmosferu, kvalitetnu opremu i vrhunske proizvode, a nudi i motivirajuća primanja.
Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a informacije o potencijalnoj plaći saznajte na MojaPlaća