IPRA GWA

Tportalovom Vizionaru godine svjetska nagrada: Potvrda vrijednosti medijske vizije

18.10.2024 u 21:26

Bionic
Reading

Tportalov projekt Vizionar godine, realiziran s agencijom 404, osvojio je prestižnu nagradu IPRA GWA (International Public Relations Association Golden World Awards) u kategoriji event menadžmenta. Dodjela nagrade održana je večeras u Beogradu

Projekt Vizionar godine, koji je tportal pokrenuo s ciljem isticanja pojedinaca koji pomiču granice i otvaraju prilike mnogima, i to u pet kategorija (društvo, gospodarstvo, tehnologija, kultura i sport), nagradio je 48-člani međunarodni žiri IPRA-e ocjenjujući prijave u 38 kategorija.

  • +15
Dobitnici nagrada Vizionar godine Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Nagradu za HT-ovu kampanju 'Poziv koji ne propuštaš' primili su direktor korporativnih komunikacija HT-a Igor Vukasović i Daniel Hajden, stručnjak za korporativne komunikacije.

'Ova nagrada tportalovu projektu Vizionar godine važna je i zato što je potvrda vrijednosti naše medijske vizije, a nju najbolje oslikava tportalov moto 'mjerilo za bitno'. Relevantno i bez senzacionalizma najbolji je medijski okvir za vizionarske priče', izjavila je tim povodom glavna urednica tportala Dijana Suton.

Na događaju koji je u veljači u zagrebačkoj Laubi okupio više od 200 sudionika krovnim vizionarom godine za 2023. proglašen je Damir Sabol, jedan od najuspješnijih tehnoloških poduzetnika.

Tportal uskoro pokreće i novi ciklus nagrade Vizionar godine, u kojem će naš stručni žiri odabrati one koji su se svojim radom najviše istaknuli u godini na izmaku, kao i one koji su cijelom društvu bili najveće nadahnuće.

IPRA GWA - priznanja za izuzetna postignuća

IPRA GWA (International Public Relations Association Golden World Awards) prestižna su priznanja za izuzetna postignuća u području odnosa s javnošću. Nagrada je utemeljena 1990. i otad se dodjeljuje za projekte koji se ističu originalnošću i relevantnošću. U žiriju su stručnjaci iz cijeloga svijeta, uključujući Austriju, Bugarsku, Japan, Rusiju, Saudijsku Arabiju, Tursku, Filipine, Ujedinjeno Kraljevstvo i SAD. Riječ je o predstavnicima kompanija, agencija, udruženja, institucija i sveučilišta. Ove godine u žiriju je bilo i dvoje hrvatskih predstavnika: Marina Bolanča iz agencije Abeceda komunikacije i Krešimir Macan iz Manjgure.

Glasanje za dobitnike ovogodišnjih IPRA-inih nagrada prvi put u povijesti održano je u Zagrebu, a dodjela je upriličena 18. listopada u Beogradu.

Tportalov Vizionar godine ušao je 2024. i u završnicu izbora za nagrade Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću.