ANDRILOVEČKA ULICA

Na zagrebačkoj Peščenici izgorjela dva automobila, zapalio se i dio kuće

12.08.2024 u 13:59

Bionic
Reading

Pod još nerazjašnjenim okolnostima dva osobna automobila, Smart i Mercedes, izgorjela su noćas oko tri ujutro na zagrebačkoj Peščenici, u Andrilovečkoj ulici. Srećom nema ozlijeđenih

'Noćas 12. kolovoza oko 3.30 sati u Andrilovečkoj ulici na Peščenici, iz zasad neutvrđenog razloga, izbio je požar parkiranog osobnog automobila marke Smart zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 25-godišnjakinje te osobnog automobila marke Mercedes švicarskih nacionalnih registarskih oznaka u vlasništvu 35-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Slijedi očevid', izvijestili su iz policije.

  • +9
Na Peščenici izgorjeli automobili Izvor: Pixsell / Autor: Josip Mikacic/PIXSELL

'Oko tri ujutro čuli smo jaku eksploziju koja nas je probudila. Uslijedile su još dvije-tri eksplozije, sve u razmaku od nekoliko minuta. Vidjeli smo automobil kako gori i plamen na krovu kuće. Kroz desetak minuta došli su policajci i vatrogasci. Cijela ulica je bila blokirana. Susjedi su micali svoja vozila kako i njih ne bi zahvatila vatra', rekao je čitatelj tportala koji živi nedaleko od kuće gdje je došlo do eksplozije.

Ostaje pitanje je li došlo do kvara na nekom od vozila ili je u pitanju ljudski faktor.