velika gorica

Policija traži dvije žene zbog teške krađe, jeste li ih vidjeli?

08.08.2024 u 15:09

Bionic
Reading

U utorak, 9. srpnja oko 19.25 sati u Velikoj Gorici, Zagrebačka ulica, dvije zasad nepoznate ženske osobe su počinile kazneno djelo Teška krađa, izvijestila je zagrebačka policija

Uz priopćenje je policija objavila i niz fotografija, a na njima su 'osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenim kaznenim djelima'.

'Jedna ženska osoba stara je između 40 i 50 godina, visoka između 155 i 165 centimetara, jače tjelesne građe, tamnije puti, crne duže kose, odjevena u plavu košulju, plave traper hlače, dok na glavi nosi šilt kapu te dioptrijske naočale, a preko ruke je imala crnu veću torbu. Druga ženska osoba stara je između 40 i 50 godina, visoka između 155 i 165 centimetara, jače tjelesne građe, svijetlo-smeđe kose srednje dužine do uha, odjevena u bijelu lanenu haljinu i bijele platnene cipele, a na glavi nosi dioptrijske naočale', navodi se u policijskom priopćenju.

  • +3
Policija traži dvije žene vezano za tešku krađu u Velikoj Gorici Izvor: Licencirane fotografije / Autor: PU zagrebačka

PU zagrebačka poziva građane da, ako imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste policiju pozivom na broj 192 te putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.