promet u problemima

Jutros dvije teške nesreće: Dva vozila su sletjela s ceste, nekoliko je ozlijeđenih

07.08.2024 u 07:18

Bionic
Reading

Jutros oko 4 sata u Dicmu na D1 dogodila se prometna nesreća, vozilo je izletjelo van kolnika. Slična nesreća dogodila se i u Kadanovcima u Požeško-slavonskoj županiji

Prema prvim informacijama četiri osobe su prevezene na pružanje liječničke pomoć te jedna od njih je zadobila ozljede opasne po život.

Na mjestu događaja obavlja se očevid kojim rukovodi zamjenik općinskog državnog odvjetnika. Promet se odvija jednim prometnim trakom uz tjelesnu regulaciju policijskih službenika.

Policija je dobila dojavu o slijetanju osobnog automobila u kanal u Kadanovcima. Dvije osobe se vozilom hitne pomoci prevoze u OZB Požega. Slijedi očevid.

Promet uz privremenu regulaciju

Zbog prometne nesreće na državnoj cesti DC1 u Dicmu vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju, izvijestio je u srijedu Hrvatski autoklub (HAK).

Povremeno usporen promet, kolone i kraći zastoji mogući su na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi i na cestama u priobalju, osobito na prilazima gradovima i turističkim središtima na Jadranskoj magistrali (DC8) te na pojedinim graničnim prijelazima.

U pomorskom prometu nema poteškoća.