NA OBILAZNICI

Užas u Vinkovcima: Zabio se autom u betonsku ogradu kako bi ubio ženu!?

24.07.2024 u 16:54

Bionic
Reading

Policijska uprava vukovarsko-srijemska objavila je u srijedu da su 23. srpnja u 16,22 zaprimili dojavu o prometnoj nesreći na južnoj vinkovačkoj obilaznici kod skretanja za Jarminu. Danas su, međutim, poslali i nadopunu obavijesti iz koje proizlazi da je vozač, teško ozlijeđen u nesreći, zapravo pokušao ubiti svoju suvozačicu

'Očevidom prometne nesreće je utvrđeno kako je 23. srpnja oko 16 sati, 57-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka cestom D-46 u Vinkovcima u smjeru Ivankova, udario vozilom u zaštitnu betonsku ogradu. Vozač i 51-godišnja suvozačica prevezeni su u OŽB Vinkovci, gdje je utvrđeno kako je vozač teže, a suvozačica lakše ozlijeđena', glasila je prvobitna obavijest iz policije.

U međuvremenu je stigla i nadopuna obavijesti koja glasi:

'Do sada prikupljenim saznanjima, utvrđena je sumnja kako je 57-godišnjak 23. srpnja oko 16 sati s namjerom uzrokovao prometnu nesreću na cesti D-46 u Vinkovcima te tako počinio pokušaj kaznenog djela Teško ubojstvo ženske osobe iz članka 111.a Kaznenog zakona na štetu bliske osobe - 51-godišnje suvozačice. Osumnjičenik je pod nadzorom policije, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja', zaključuje policija koja dodaje i da muškarac nije imao alkohola u krvi.