U LJUBAVI I RATU...

10 naj načina kako se riješiti dečka

04.08.2013 u 10:08

Bionic
Reading

Već ste nekoliko puta prekinuli s partnerom, no on svejedno ne shvaća da je gotovo? Rekli ste mu da vam treba prostora, no on ne razumije što to zapravo znači? Olakšajte si život i pročitajte deset najlakših načina kako se riješiti dečka

Raspodjela kućnih poslova

Ako živite zajedno, vrijeme je za novu raspodjelu kućnih poslova – od sada on radi sve, vi ništa. Kad napokon više ne može otvoriti vrata svog ormara, a da iz njega ne počne ispadati prljavi neispeglani veš, vjerojatno će se početi žaliti. Skrenite mu pažnju na žensku jednakost i glumite da ste užasnuti njegovim muškim šovinističkim stavom.

Ženska jednakost – lekcija druga

Svaki put kad obavlja kućanske poslove ili popravke ljutito se obrecnite na njega kako ništa ne zna napraviti kako spada. Slobodno mu spomenite bivšeg dečka koji je bio spretan s rukama ili oca koji sve u kući popravlja sam. To bi mu trebalo probuditi želju da bude negdje drugdje.


Iza svakog uspješnog muškarca...

Podsjetite ga da ste zapravo vi zaslužni za svaki njegov uspjeh i da bi bez vas bio nitko i ništa. Objasnite koliki je bio gubitnik prije nego vas je sreo – no budite pažljivi – mogao bi se složiti s vama, a onda ćete morati pribjeći nekim rigoroznijim metodama odstranjivanja nepoželjnog partnera.

Udarite mu slabe točke

Počnite s njim gledati pornografske filmove u kojima protagonisti imaju znatno veći 'alat' od njega i tijekom seksa ga počastite s nekoliko slavnih pitanja poput 'jesi li već u meni' i 'zar si već gotov'. Vjerojatnost da će se oporaviti od udaraca ispod pojasa je vrlo mala. U slučaju da izdrži nekoliko rundi ove metode, možda je vrijeme da usred orgazma počnete uzvikivati pogrešno ime.

U ratu, kao i u ljubavi...

Počnite omalovažavati njegove prijatelje i kako provodi svoje vrijeme. Objasnite da mu jednostavno više ne možete dozvoliti druženje s takvim gubitnicima i da mora birati između vas ili njih.


Vrijeme je za sljedeći nivo

Ako još niste uselili zajedno, vrijeme je za sljedeći korak u vezi – odaberite vidljivo mjesto u njegovoj kupaonici za svoju četkicu za zube. Nemojte zaboraviti isprazniti jednu njegovu ladicu za 'gaćetine' i uloške. Također, prvi put kad dobijete priliku obrijte noge njegovom britvicom.

Tvoja zabava je naša zabava je moja zabava

U slučaju da svog budućeg bivšeg dečka niste uspjeli zastrašiti svojom četkicom i otimanjem ormarskog prostora, eskalirajte sukob – otmite mu nešto što mu je drago! Oduzmite mu omiljeno mjesto pred TV-om i daljinski! Uselite zdravu hranu i bezalkoholno piće u njegov frižider!


Ispunite mu snove – na sekundu

Započnite priču o seksu utroje i, kad mu raspirite maštu, otkrijte da je treća osoba njegov zgodni prijatelj. Nemojte stati na jednom pridjevu – dajte si oduška i spjevajte odu mišićima i muškosti njegovog poznanika.

Lude desete

Vrijeme je da posjetite prošlost i otkrijete hipija i tvrdokornu feministicu u sebi. Od danas, nema više brijanja. Razlog je manje važan od rezultata koji bi trebale biti kovrče gdje ih donedavno nije bilo. Za one otpornije preporučamo i zapuštanje prostora iznad gornje usne uz često ispijanje jogurta.

Za rezultate treba uložiti

Svaki pravi poduzetnik zna da bez uloženoga nema profita. Nemojte štedjeti kad je u pitanju sloboda! Kupite mu odjeću koju bi samo totalni kreten stavio na sebe i natjerajte ga da je nosi kad ide van s prijateljima, na ručak kod roditelja i na važne poslovne sastanke!