TJEDNI HOROSKOP

Blizanci će godinu ispratiti mrzovoljni, a Jarci hiper sretni

30.12.2013 u 12:27

Bionic
Reading

Tjedan prelaska iz stare u novu godinu bit će u svakom slučaju buran i veseo, no za nekoga manje, za nekoga više. Pročitajte što su vam zvijezde pripremile u posljednjim danima 2013. i prvim danima 2014.

Kod Ovnova će do izražaja doći njihov eksplozivan temperament, no to im neće dati za pravo da bez dovoljno rezona dijele kritike. Bikovi pred sobom imaju zanimljiv tjedan u kojem će njihov društveni život doživjeti procvat. Blizancima će bližnji zamjerati povlačenje u sebe i mrzovoljnost, a Rakovi će se boriti s oscilacijama u raspoloženju.

Lavovi će biti okupirani poslom i obavezama kod kuće, a Djevicama će se u ovom razdoblju ispuniti sve želje. Vage bi se trebale kloniti osjetljivih tema i pokušati zadržati samokontrolu, Škorpioni će posljednje dane godine dočekati u sjajnom raspoloženju.


Strijelci će većinu vremena i financija trošiti na provod, izlaske ili kupovanje poklona pa će ih početkom mjeseca neugodno iznenaditi stanje na računu. Jarci će 2013. ispratiti u sjajnom raspoloženju, okruženi voljenima, osjećat će se sigurno i s veseljem planirati zajedničku budućnost. Vodenjaci neće biti pretjerano druželjubivi i često će se povlačiti u osamu, a Ribe će biti tražene i omiljene.

Detaljan tjedni horoskop pročitajte OVDJE