TJEDNI HOROSKOP

Burno emotivno razdoblje izbezumit će Rakove i Lavove

24.02.2014 u 11:21

Bionic
Reading

Posljednji tjedan u veljači donijet će burne scenarije na emotivnom planu. I dok će jednima, kao što su Bikovi i Djevice, zvijezde biti naklonjene, Ovnovi i Blizanci neće se dobro snalaziti u emotivnim turbulencijama

Ovnovi se teško nose s negativnim emocijama pa će partnera nepravedno optuživati za koješta. Bikovi se pak nalaze u prekrasnom ljubavnom razdoblju u kojem ne uživaju samo zauzeti, već i slobodni Bikovi koji plijene pažnju gdje god se pojave. Blizanci prolaze kroz period svađe, a Rakovi svojim nepredvidivim postupcima unose nemir u obiteljski dom.

Izazivanje problema gdje ih nema i pribjegavanje emocionalnim manipulacijama oružje je kojim će se poslužiti Lavovi u ovom razdoblju koje je za Djevice puno povoljnije i sretnije. Vage neće biti zadovoljne ljubavnom situacijom, a Škorpioni će uživati u izlascima i flertu.


Strijelcima će emocionalni život biti pun uspona i padova, ali pratit će ih osjećaj usamljenosti. Jarci su zadovoljni svojim ljubavnim životom, u vezi se osjećaju sigurno i žele što više vremena provoditi u partnerovom društvu. Šutnja i potiskivanje frustracija mogli bi Vodenjake dovesti do pomutnje u intimnim odnosima, a Ribe će se osjećati zaštićeno i sigurno pa će početi kovati planove za budućnost sa svojim odabranikom.

Opširan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte ovdje