Kuhar Daniel Angerer iz New Yorka odlučio je pokušati nešto novo kad je shvatio da ima viška mlijeka za dojenje u frizeru. Od mlijeka svoje žene za njihovu kćer Arabellu napravio je sir, a zatim ga i ponudio u svojoj taverni
U svijetu visoke kuhinje još jednom je pomaknuta granica. Budući da mu supruga proizvodi više mlijeka nego što njihova kći treba, kuhar Daniel Angerer odlučio je napraviti sir od dijela zaliha. Dva tjedna ga je pustio da stoji, a nakon toga ga je kušao. Bio je iznenađen slatkim okusom, nalik na slatki kravlji sir.
Sad je taj novi sir u njegovoj taverni Klee u New Yorku na meniju u jelima poput sira s koricom od mješavine javora i bundeve s grožđem. Nekima se ideja gadi, a neki su oduševljeni.
Daniel Angerer kaže da voli prirodne proizvode u svojoj hrani, no ovo je potpuno novi nivo 'prirodnog'. S obzirom na višak mlijeka za dojenje u frizeru, još jednom je pozvao sve zainteresirane da probaju njegov sir dok zaliha traje.
Oni koji ga podupiru u njegovoj ideji već su zatražili sladoled i putar od majčinog mlijeka.