TJEDNI HOROSKOP

Što očekivati od ljubavi ovaj tjedan?

10.02.2014 u 10:58

Bionic
Reading

Što vas sve očekuje ovaj tjedan u poslu, ljubavi i zdravlju i što su zvijezde namijenile vašem znaku, pročitajte u novom tjednom horoskopu

Ovnove ovaj tjedan očekuje burna obiteljska situacija, a svađe će izbjeći jedino ako bolje izbalansiraju svoje potrebe sa zahtjevima obitelji. Bikovi će uživati u skladnom odnosu s partnerom koji će mu biti utočište od svih drugih problema. Blizanci će zanemariti potrebe obitelji i supružnika zbog želje za zabavom i novim iskustvima, a nisko samopouzdanje bi Rakove moglo koštati poslovnog napretka.

Lavovi se ne mogu odlučiti - ne podnose samoću, ali u isto vrijeme im je većina ljudi naporna. Sretno zaljubljene Djevice uživat će u svakom trenutku provedenom s voljenim, a Vage bi trebale poslušati savjet i ne upuštati se u svađe s bližnjima i slobodno vrijeme provoditi samo družeći se s prijateljima. Škorpioni će težiti zasnivanju stabilne veze pa će ih privlačiti ozbiljne osobe koje su se ostvarile u životu.


Brzopletost i nepromišljenost dovodit će Strijelce u neugodne situacije i trebali bi pripaziti da svojim izjavama ne povrijede osobu koja to nije zaslužila. Jarci, uložite li samo malo truda, vaša će veza prevladati sve probleme pa ćete se moći posvetiti planiranju zajedničke budućnosti. Vodenjaci su još uvijek pomalo nesigurni i boje se ulaska u novu vezu, a Ribe će većinu tjedna uživati u samoći.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE