modno otkriće

Ako ih još niste počeli nositi u kombinaciji s hlačama, sada sigurno hoćete: Ovi modeli hit topova su spektakularni

15.04.2022 u 17:39

Bionic
Reading

Još prošle godine, u korak s popularizacijom trendova iz 2000-ih, veliki procvat doživio je i povratak kratkih topova. Međutim, ove sezone taj trend otišao je korak dalje, a topovi postaju modni komad koji dominira i određuje cijeli stajling. Samo pogledajte spektakularne modele portugalskog brenda koji bilježi sve veći broj obožavatelja

Modni influenceri na društvenim mrežama odavno su se dokazali kao snažni predvodnici brojnih modnih trendova, a popularnost određenih modela i brendova na društvenim mrežama vrlo često se prelije na urbanu modu gradskih ulica. Jedan od posljednjih primjera je portugalskih brend Atelier Fusion čiji prekrasni i doista upečatljivi topovi već imaju čitavu vojsku obožavatelja.

Povratkom društvenih događanja i druženja pojavili su se i neki novi modni trendovi, a među njima se svakako ističe kombinacija party topa i traperica.

Tako jednostavna, a s druge strane vrlo upečatljiva kombinacija savršen je odabir za trenutke kada trenutno vrlo popularne uske haljine s prorezima nisu najbolji odabir.

Top i hlače jednostavno su savršen odabir za nešto ležerniji izlazak petkom ili subotom navečer. Osim toga, ta kombinacija je jedna od onih koja je nosiva u baš svako doba godine, pa je kupnja upečatljivog topa svojevrsna modna investicija.

Zahvaljujući toj trendi kombinaciji pravi 'boom' na društvenim mrežama doživljava portugalski brend Atelier Fusion koji je svoje mjesto pod modnim suncem pronašao upravo s modelima upečatljivih i dojmljivom ukrašenih topova.

Ukratko, topovi ovog brenda su svestrani modni komad koji doista čine stilsku razliku. Bijeli top načinjen od velikih bisera, u obliku školjki ili pak reljefni model po uzoru na prekrasan cvijet kamelije – doista Atelier Fusion, spajajući eleganciju, profinjenost i trend, pronašao je recept za možda najljepše topove kojem smo do sada imali prilike vidjeti

Kombinacija koja uvijek prolazi je ona s vječnim trapericama, a u ljetne dane nose se uz lepršave hlače, a prava je šteta ne pokušati ih kombinirati uz midi suknju ili haljinu hlače.