POSLOVNA ELEGANCIJA

Amal Clooney prigrlila boje jeseni i na gradskim ulicama servirala još jedno besprijekorno izdanje

29.10.2019 u 15:01

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih odvjetnica za ljudska prava i supruga holivudske zvijezde, Amal Clooney, posljednjih dana boravi u New Yorku na čijim gradskim ulicama tradicionalno servira besprijekorna modna izdanja

Početkom mjeseca slavna Britanka libanonskih korijena s glumcem i redateljem Georgeom Clooneyjem proslavila je petu godišnjicu braka u New Yorku, u kojem posljednjih dana boravi zbog poslovnih obaveza.

Titulu jedne od najbolje odjevenih žena u poslovnom svijetu, Amal podjednako potvrđuje u dnevnim i večernjim prilikama, a ovoga puta odlučila je prigrliti jesensku paletu boja pojavom u elegantnom kompletu u dominantnoj boji hrđe.

  • +5
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Spomenuti komplet kreiran od suknje dužine midi i dvobojnog topa, slavna odvjetnica za ljudska prava kompletirala je klasičnim bež balonerom i velikom, smeđom torbom od brušene kože, dok se po pitanju obuće odlučila za efektan model cipela od zmijske kože.

Riječ je o modelu naziva Fetto 65 s potpisom proslavljenog malezijskog dizajnera obuće Jimmyja Chooa, a osim detalje otvorene pete i zmijske kože ističu se geometrijskom petom od kornjačevine i u prodaji se nalaze po cijeni od 4600 kuna.

Amal je posebni izaslanik britanskog ministarstva vanjskih poslova za slobodu medija, a prošlog mjeseca obratila se u sjedištu UN-a na temu opasnosti s kojima su suočeni novinari diljem svijeta.