MODNA INSPIRACIJA

Amal Clooney pronašla uzor u Kardashiankama

30.10.2016 u 19:38

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Predah od filmskog seta i sudnica, slavni par Clooney odlučio je iskoristiti za uživanje na večeri u Santa Monici. Romantičan spoj sa slavnim supružnikom, odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney iskoristila je za uskakanje u seksipilne i potpuno neočekivane krpice

Otkad uživa veći interes javnosti zahvaljujući braku s dosad neosvojivim Georgeom Clooneyjem, britansko-libanonska ljepotica posebnu pozornost pridaje stajlinzima, oduševljavajući žene diljem svijeta svojim promišljenim smislom za modu.

Iako je dosad u nekoliko navrata dokazala svoju modnu odvažnostAmal Clooneyovoga puta odlučila je ići korak dalje, pojavivši se u društvu supruga u netipičnoj, seksipilnoj kombinaciji. Zavodljiv izgled Amal je gradila oko čipkastog visokorezanog topića nalik korzetu u kombinaciji s trapericama visokog struka, koje nisu uspjele zaustaviti pogled na njezin zavidan torzo.

Cjelokupnu kombinaciju Amal je vješto kompletirala s trendi bomber jaknom od crnog satena, platformicama s mnoštvom zakovica brenda Balenciaga, pismo torbom od zelenog krzna i decentnom ogrlicom.

Uz tipičnu frizuru u znaku laganih valova, Amal je predstavila najnoviju kombinaciju koja neodoljivo podsjeća na one koje u posljednje vrijeme obožavaju nositi članice klana Kardashian.

My gorgeous mommy ??????

Fotografiju objavljuje Khloé (@khloekardashian)

#kourtneykardashian in a #lacebody & #leatherpants as she arrives at #KanyeWest's concert in #Inglewood

Fotografija koju objavljuje @guysandpeople