laskavo izdanje

Ana Begić Tahiri pokazala nikad vitkiju figuru: U ovoj haljini bila je magnet za poglede

20.06.2024 u 23:24

Bionic
Reading

Glumica i dizajnerica, Katarina Baban održala je drugu samostalnu reviju svog brenda Lilith i zapadni dio Zagreba pretvorila u prvi mali čarobni raj, a taj događaj nisu propustila ni brojna poznata lica. Među okupljenih mnoštvom mnogima je za oko zapela Ana Begić koja je pokaza vitku figuru

Podršku glumačkoj kolegici i prvi među kojima su uživali u novoj kolekciji Lilith brenda bili su i Martina Stjepanović, Sementa Rajhard, Daria Lorenzi, Petra Kurtela, Katarina Madirazza, Ecija Ojdanić, Iskra Jirsak, Petra Kraljev te brojni drugi.

A na modnom događaju nije nedostajalo upečatljivih stajlinga i modnih komada koji privlače pažnju. No, poglede mnogih privukla je Ana Begić Tahiri koja je stigla odjevena u dojmljivu haljinu.

Glumica je izgledala senzacionalno u crnoj uskoj haljini s motivom trešanja, koja je naglasila njenu vitku liniju. Haljina maksi duljine i uskog kroja bila je savršeno laskava, a zavodljiv efekt bio je dodatno naglašen tankim naramenicama i nabranom tkaninom na dekolteu koji je bio obrubljen čipkom.

  • +20
Modna revija Katarine Baban Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

A ono što je mnogima posebno privuklo pažnju bila je glumičina nikad vitkija figura koju je kroj haljine dodatno istaknuo. A mnogi su se složili da Ana na gledateljima najpoznatija po ulozi simpatične blagajnice britkoga jezika iz serije 'Bibin svijet', emitirane od 2006. do 2011. godine, nikad nije bolje izgledala.

Glumica je promjenom stila života uspješno izgubila 15 kilograma, a na taj proces osvrnula se i u intervjuu za tportal. 'Morala sam sve resetirati i naći novi pristup svemu, pa tako i tome. Dijeta je prošla 100 posto i sve je to nakratko upalilo… To više ne prakticiram, tako da mi je sada prvo zdravlje, onda i s time ravnoteža i balans u svemu.'

sve osim nogometa

Učitavanje...