U DUBROVNIKU

Ana Rucner ni kriva ni dužna usred skandala

23.06.2014 u 08:00

  • +7

Ana Rucner u Dubrovniku

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Bionic
Reading

Nakon radnog vikenda u omiljenom joj Dubrovniku, Ana Rucner našla se usred skandala. Naime, Daliy Mail piše da su se eurozastupnici zabavljali na njezinom koncertu

Ana Rucner i ove godine je tradicionalno na Srđu u pet sati ujutro dočekala ljeto svojim koncertom 'Ana u Gradu'. Lijepoj crnki na violončelu društvo je pravio Peter Soave na harmonici, kojemu je ovo već drugo gostovanje na festivalu. Za sve one koji nisu jutranji tipovi, Ana je pripremila i večernji koncert u kazalištu Marina Držića kojim je pokazala koliko ima veliko srce.


Riječ je, naime, o humanitarnom koncertu 'Passion & Tango' kojim je otvoren vikend festival 'Ana u Gradu', a na kojem je prikupljeno čak 200.000 kuna. Ani se pridružio i gudački kvartet Rucner, a novac je namijenjen djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz Vukovara, koji su inače štićenici Dječjeg doma 'Sv. Ana' iz Vinkovaca.

Nakon radnog vikenda Ana je predah potražila u moru, a fotku u tigrastom bikiniju objavila je i na Facebooku uz komentar: 'Ponosna na vlastiti koncert u ovom gradu.'

No kako joj odmor ne bi protekao u miru i tišini, pobrinuli su se britanski mediji u kojima se ni kriva ni dužna našla usred skandala vezanog uz eurozastupnike i njihov 'radni odmor' u Dubrovniku i na Korčuli, na koji ih je pozvala Ruža Tomašić, a troškovi su išli na račun europskih poreznih obveznika.

Daily Mail piše da su se zastupnici jako dobro zabavljali na koncertu međunarodno poznate čelistice Ane Rucner.