NESTVArnO LIJEPA

To može samo Angelina Jolie: 'Ubojito' odijelo i savršene jesenske čizme za look koji će se pamtiti

19.10.2024 u 16:50

Bionic
Reading

Angelina Jolie je već godinama vjerna svom profinjenom, minimalističkim stilu, a najnovijim pojavljivanjem na crvenim tepihu samo je još jednom dokazala da je manje - uvijek više. Promovirajući svoj novi film London Film Festivalu utjelovila je glamur u crnom smokingu s potpisom Dolce & Gabbane i pri tom izgledala nevjerojatno chic

Za londonsku premijeru svog novog filma 'Maria', glazbenu dramu o opernoj pjevačici Mariju Callas, prelijepa 49-godišnja glumica odabrala je najjednostavniji, ali ujedno i najmoćniji stajling – trodijelno muško odijelo. Strogoću siluete Angelina Jolie savršeno je izbalansirala nakitom koji je dodao dašak ženstvenosti.

Stajling je upotpunila parom velikih zlatnih upečatljivih naušnica iz Buccellatija, stupića i privjesaka u obliku suze ukrašenih dijamantom, raspustila kosu koju je prije nekoliko mjeseci posvijetlila do medeno plave nijanse i šminkom naglasila oči.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Trodijelni smoking s potpisom talijanskog modnog dvojca Dolce & Gabbane sastojao se od elegantnog sakoa s jednim gumbom i sjajnim satenskim reverima, prevelikog prsluka kojeg je ostavila raskopčanog na donjem dijelu i širokih hlača cigareta kroja, a uz njih je nosila ultimativne jesenske cipele: kožne crne čizme s blok petom i četvrtastim vrhom.

  • +6
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: James Warren / imago stock&people / Profimedia

No ono što je posebno zanimljivo je činjenica da njezina odjeća nije bila samo inspirirana suprotnim spolom, već dio linije muške odjeće Dolce & Gabbana. Bio je to hrabar potez, ali ništa manje nismo ni očekivali od Angeline Jolie, koja je još jednom dokazala da igra po vlastitim pravilima.

Nestvarno lijepa, prepuna samopouzdanja Angelina je još jednom dokazala da i neočekivan modni odabir na crvenom tepihu može pretvoriti u dobitnu kombinaciju i pri tom izgledati chic bez imalo napora.

Njezina dobro poznata formula odijevanja obično se sastoji od maksi kaputa od vune u crnoj ili smeđoj boji i hlača širih ravnih nogavica ili lepršavih haljina. No kad su pojavljivanje na crvenim tepisima u pitanju obično bira luksuzne haljine pa je i za prethodne premijere novog filma njezina odluka pala na bezvremenski glamur, a dosadašnja dva pojavljivanja na crvenom tepihu bila su u znaku elegantnih dugih haljina.