novi 'it' komad

Angelina Jolie fura kaput od prošle godine, ali ima novu torbu koju žele baš svi

04.10.2024 u 19:08

  • +10

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Gdje god se pojavila Angelina Jolie privlači pažnju, a njezin modni stil nadaleko je poznat. I ovog puta, snimljena u njujorškoj zračnoj luci JFK zajedno sa sinom Maddoxom, glumica se držala svoje provjerene modne formule

I kada su u pitanju putovanja Angelina Jolie ostaje vjerna svojoj modnoj formuli. Njezin najnoviji stajling, koji je pokazala u njujorškoj zračnoj luci JFK gdje je bila u pratnji sina Maddoxa. U pomalo eklektičnom stajlingu Angelina se držala svoje formule u crnom vunenom kaputu i salonkama uz dodatak crnih sunčanih naočala i velik, smeđe torbe.

Kaput iz prošle sezone

U prvi plan odmah je dospio crni vuneni baloner duljine gležnja, kojeg je glumica čvrsto stegnula u u struku. Inače klasičan komad, neizbježan u svakoj prijelaznoj sezoni, bio je prekriven bijelim patchworkom koji je prikazivao (između ostalog) ždrala smještenog na vrhu lubanje i izvezenog cvjetnog motiva.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Angelini, inače vlasnici čitavog niza predivnih kaputa, vrlo često za oko zapinju baš crni modeli, a ovaj konkretni model u njezinom ormaru je već neko vrijeme. Riječ je o modelu iz njezine modne linije Atelier Jolie, a glumica ga je u više navrata već nosila početkom godine.

Nova 'it' torba

Što se tiče cipela, Angelina se ni na putovanjima ne odriče visokih potpetica. Vrlo često bira nude salonke Christian Louboutin Dolly 85, no ovog puta izbor je ipak pao na čistu klasiku, crne špic salonke.

A dok je na čitavom stajlingu paletu boja nastojala zadržati u monokromatskim tonovima, Jolie je crno-bijelu zamijenila smeđom torbomm i to ne bilo kojom Riječ je o Saint Laurent Y torbi, modelu prepoznatljive siluete koja je na dobrom je putu da postane najnovija torba 'it' torba za svaki dan.

A ovaj novi hit model koji potpisuje Anthony Vaccarello nije za oko zapeo samo Angelini. U rukama je već imaju Bella Hadid, Zoe Kravitz, Rose iz Blackpinka i glumica Talia Ryder.