u pratnji djece

Minimalizam je njezin stil: Angelina Jolie zablistala u božanstvenom izdanju

30.09.2024 u 09:23

Bionic
Reading

Angelina Jolie donijela je čisti glamur, ali i svoje troje djece na filmski festival u New Yorku. I naravno, kako to inače biva, svi pogledi su bili usmjereni prema njoj

Slavna dobitnica Oscara, Angelina Jolie, bilježi veliki uspjeh sa biografskim filmom o slavnoj sopranistici Mariji Callas u kojem tumači glavnu ulogu. Uz sjajne kritike, koje su tu njezinu ulogu nazvale 'ulogom života i karijere', Angelina je nagrađena i brojnim ovacijama na filmskim festivalima.

Premiejra u New Yorku

Za festivalsku premijeru filma 'Maria' u dvorani Lincoln Centera Alice Tully, slavna oskarovka prošetala je crvenim tepihom s troje svoje djece - Paxom (20), Zaharom (19) i Maddoxom (23). Za tu prigodu Angelina je ponovno zaigrala na svoju kartu nepogrešivog minimalizma te zablistala u dugoj bijeloj haljini bez rukava.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Eterično izdanje

Lepršava haljina utjelovila je njezin eteričan izgled, a isticala se dojmljivima drapiranim materijalom, s naborima u gorenjem dijelu koji je formirao decentno istaknut struk i nježno obavijen struk te plisiranu, vrlo fluidnu suknju. Haljinu Angelina je upotpunila jednostavnim detaljima, crnim sandalama otvorenih prstiju s vrtoglavo visokim potpeticama i šalom s resama koji je prebacila preko ramena. Od nakita bile su tu samo sjajne viseće narukvice i prstenje, a dašak istinskog glamura dao je jarko crveni ruž.

  • +8
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Lev Radin / Zuma Press / Profimedia

Na crvenom tepihu u pratnji djece

Na crvenom tepihu ponosno je pozirala s Paxom, Zaharaom i Maddoxom koji su se isto posebno dotjerali za ovaj važan trenutak. . Zahara je također nosila bijelu haljinu, dok je Pax imao sivo odijelo i sivu kravatu, a Maddox crno odijelo i crnu kravatu.

Film koji je oduševio kritičare i publiku

Inače, u biografskom filmu Maria, 49-godišnja Angelina Jolie se transformira u pokojnu opernu pjevačicu Mariju Callas, a prije njujorške premijere Angelina je dobila odlične kritike kao i ovacije na Venecijanskom filmskom festivalu, koje su je je toliko ganule da se rasplakala, a oduševljenje nije izostala ni na Telluride filmskom festivalu.

NIKAD NE GRIJEŠI

Angelina Jolie plijeni poglede u minimalističkom jesenskom stajlingu

Pogledaj galeriju