blista na crvenom tepihu

Angelina Jolie dugo nije izgledala ovako dobro: U pripijenoj haljini istaknula figuru

09.09.2024 u 08:50

Bionic
Reading

Slavna glumica ponovno je zablistala na crvenom tepihu u glamuroznom izdanju kojem je nemoguće pronaći manu

Angelina Jolie proteklih godina oslanja se gotovo isključivo na crne odjevne kombinacije, a koliko joj ova boja dobro pristaje pokazala je i na premijeri filma 'Without Blood', koji je režirala.

Slavna glumica nosila maksi haljinu koja se sljubila uz njeno tijelo, a pripijen, drapirani kroj naglasio je svu ljepotu njene vitke siluete.

Angelina Jolie blista na crvenom tepihu

Široke naramenice u spoju s glamuroznim rukavicama opera duljine djelovale su iznimno efektnom, a čitav look Angelina je podignula zavodljivom smokey-eye šminkom te raspuštenom plavom kosom.

Haljinu zavodljivog kroji koji prati svaki detalj figure nosila je na Venecijanskom filmskom festivalu, na kojem je predstavlja film 'Maria'. Glumica je tada zaigrala na kartu bež nijanse i nosila po mjeri šivanu haljinu Tamare Ralph bez naramenica, naglašenu umjetnim krznom preko ramena.

  • +11
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Pool Photo Events 04/ipa-agency. / Shutterstock Editorial / Profimedia

Široki osmijeh ponovno je na licu

Mora se priznati da 49-godišnja Angelina dugo nije izgledala ovako dobro, konačno ne krijući široki osmijeh po kojem je desetljećima bila prepoznatljiva. Nakon perioda u kojem smo je viđali u tamnim bojama i minimalističkim urbanim izdanjima, sada je sve svoje čari pokazala na crvenom tepihu, blistajući poput holivudske dive kojoj nema ravne.

Nagađa se da bi jedan od razloga njenog osmijeha mogao biti i britanski reper Akala, s kojim je navodno u prvoj ozbiljnoj vezi od razvoda od Brada Pitta 2016. godine. Repera i motivacijskog govornika povela je sa sobom u Veneciju, a još u svibnju prošle godine zajedno su otputovali na Jamajku te koncem prosinca snimljeni na večeri u Milanu.

Inače, Britanac je svestrani umjetnik: povjesničar, pjesnik, novinar, reper te veliki ljubitelj kazališta i sveukupne umjetnosti. Sudjelovao je i na raznoraznim koncerencijama, uključujući i TEDx, gdje je držao predavanje o društvenim pitanjima, poput glazbe, povijesti, obrazovanja i rasnih odnosa...

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević