holivudske ljubavi

Angelina Jolie kriva je za propast nekoliko brakova, a i sama je bračnu sreću tražila triput

08.09.2024 u 11:41

Bionic
Reading

Holivudski filmovi puni su raznolikih ljubavnih priča - sretnih i tragičnih - a upravo takve su i ljubavi koje su se tamo rodile. Angelina Jolie u prošlosti je imala brojne zanimljive partnere, a najpoznatija je po ljubavi s markantnim Bradom Pittom

Angelina Jolie uživa veliku pozornost zbog svog pojavljivanja na filmskom festivalu u Veneciji. U Italiju je doputovala u pratnji novog partnera, svestranog Akale, s kojim je možemo vidjeti od kraja prošle godine. Popularna glumica dugo je bila sama, posljednji put povezivali su je s glazbenikom The Weekndom, a u prošlosti je bila u vezama s nekim od najvećih faca.

Iako još uvijek nije pronašla pravu ljubav, braku je šansu dala triput, a hoće li još jedanput stati pred oltar, vidjet ćemo u budućnosti...

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jonny Lee Miller

Iako su mnogi zaboravili na njega, prva ljubav lijepe Angeline bio je britanski glumac Jonny Lee Miller.

Šarmantnog Britanca upoznala je na setu filma 'Hackers', a vjenčali su se na intimnoj ceremoniji već iduće godine. Ipak, bila je to tek mladenačka ljubav, a tada 21-godišnja glumica rastala se već 1999. zbog, kako su rekli, prenatrpanih rasporeda koji se nikad nisu preklapali.

Unatoč njihovom razlazu, Jolie je godinama s ljubavlju govorila o Milleru. Godine 2003. nazvala ga je 'čvrstim čovjekom i solidnim prijateljem', a dvije godine kasnije viđena je kako s bivšim suprugom uživa na večeri.

Jenny Shimizu

Jolie je o Jenny Shimizu govorila kao o 'ljubavi na prvi pogled'.

Međutim s manekenkom se upoznala u isto vrijeme u kojem je upoznala i prvog supruga, zbog kojeg se ljubavna veza nije u potpunosti ni razvila.

'Vjerojatno bih se udala za Jenny Shimizu da se nisam udala za svog muža', rekla je jednom prilikom.

Billy Bob Thornton

E ovo je bila ljubav o kojoj se pričalo...

Godine 1999. Jolie je upoznala glumca Billyja Boba Thorntona na snimanju filma 'Kontrolori leta', a on je zbog nje raskinuo zaruke s Laurom Dern. Jolie i Thornton toliko su se ludo voljeli da su 2001. uočeni s neobičnim komadom nakita - nosili su bočice s krvlju svog partnera.

Godine 2002. odlučili su posvojiti dječačića Maddoxa iz Kambodže.

Međutim Jolie i Thornton iste godine podnijeli su zahtjev za razvod, a ona je tražila puno skrbništvo nad Maddoxom. Brak koji je sklopljen 2000. okončan je u svibnju 2003., no par je ostao u dobrim odnosima.

Val Kilmer

Godinu dana nakon rastave Jolie se zaljubila u Vala Kilmera tijekom snimanja filma 'Alexander'.

Iako tada nisu javno potvrdili vezu, Kilmer je u svojim memoarima 'I'm Your Huckleberry' iz 2020. napisao: 'Jedva sam čekao da poljubim Angie, kupim joj mlažnjak Gulfstream i dam naslikati V+J duginim sjajem na repu.'

Brad Pitt

Jolie je ovo bila druga veza koju je razorila... Naime, kada se rodila ljubav između nje i Brada Pitta, on je bio u braku s Jennifer Aniston. Upravo zbog Aniston mnogi su razvili negativno mišljenje o Jolie, a njezin brak s Pittom naišao je na neodobravanje.

On ju je pratio u Etiopiju jer je željela usvojiti drugo dijete, Zaharu, a u siječnju 2006. Zahara i Maddox promijenili su prezimena u Jolie-Pitt. Par je dobio treće dijete, Shiloh, u svibnju 2006. Sina Paxa usvojili su u ožujku 2007., a onda je u srpnju 2008. Jolie rodila blizance Knoxa i Vivienne.

Zaručili su se 2012. godine, a Pittova menadžerica Cynthia Pett-Dante tada je komentirala: 'To je obećanje za budućnost i njihova su djeca jako sretna.'

Vjenčali su se 23. kolovoza 2014., no Jolie je dvije godine kasnije podnijela zahtjev za razvod i zatražila skrbništvo nad djecom s pravom posjećivanja Pitta. Prava je drama uslijedila tek nekoliko godina poslije, kada je iznijela teške optužbe na račun glumca jer je, kako tvrdi, maltretirao i fizički zlostavljao obitelj.

The Weeknd

Godine su trebale da Jolie izađe u javnost s nekim drugim odabranikom, a 2021. uočena je na romantičnim večerima s glazbenikom The Weekndom.

Izvori za strane medije tada su otkrili da se glazbenik i glumica poznaju već neko vrijeme, a povezala ih je ljubav prema Etiopiji.

Također, mnogi su mišljenja da je glazbenik u pjesmi 'Here We Go... Again' opjevao upravo ljubav s Jolie: 'Moja nova djevojka, ona je filmska zvijezda.' Nijedna strana nikad nije komentirala tu ljubavnu vezu, no sredinom 2022. glazbenik je već ljubio popularnu DJ zvijezdu.

  • +11
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia