prva ozbiljna veza

Reper i motivacijski govornik: Tko je novi partner Angeline Jolie?

29.08.2024 u 22:22

Bionic
Reading

Angelina Jolie nije ulazila u ozbiljne veze nakon što je prekinula s Bradom Pittom, no već se dugo priča da je ljubavnu sreću pronašla uz svestranog Britanca koji ju je dopratio u Veneciju

Glumica Angelina Jolie prema mnogima je najljepša žena svijeta, a ona i Brad Pitt bili su par koji se često nazivao najljepšim na svijetu. I dok su se organizatori filmskog festivala u Veneciji toliko brinuli kako da izbjegnu susret zaraćenih bivših supružnika, Angelina Jolie iznenadila je dolaskom u pratnji novog partnera.

Iako se Jolie nije oglašavala po pitanju nove ljubavi, javnost je uvjerena da je muškarac s kojim je često viđamo upravo njezin novi partner.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o Akali, odnosno Kingsleyju Jamesu McLeanu Daleyju s kojim se glumicu povezuje još od konca prošle godine.

Jolie i Akala svoj odnos drže vrlo privatno, no poznato je da su već bili na nekoliko zajedničkih putovanja. U svibnju 2023. zajedno su posjetili Jamajku, a koncem prosinca snimljeni su na večeri u luksuznom restoranu u Milanu. Par se sada vratio u Italiju, no ovaj put u Veneciju.

Iako nisu snimljeni kako se drže za ruke ili izmjenjuju neke sugestivne zagrljaje ili poljupce, vjeruje se da je ovo prva ozbiljnija veze popularne glumice koja se od Brada Pitta razvela 2016. godine.

Tko je Akala?

Pod umjetničkim imenom Akala skriva se svestrani umjetnik: povjesničar, pjesnik, novinar, reper te veliki ljubitelj kazališta i sveukupne umjetnosti.

Britanac podrijetlom s Jamajke je odrastao u umjetničkoj obitelji pa je od ranog djetinjstva bio izložen kazalištu i glazbi.

Do danas je izdao pet studijskih albuma, a prvu je knjigu 'Domoroci: Rasa i klasa u ruševinama Carstva' objavio 2018. godine. Na stranim portalima knjigu o rasizmu nazivaju 'obaveznom lektirom za sve one koji se žele razumjeti današnju Britaniju.'

Osim toga, proglašen je najboljim hip-hop izvođačem na MOBO Awards 2006, a uvršten je i na UK Powerlist 2021. za 100 najutjecajnijih crnih Britanaca. O njegovom društvenom utjecaju svjedoči i činjenica da je dobio počasni doktorat Sveučilišta Oxford Brookes i počasnu diplomu Sveučilišta Brighton u znak sjećanja na njegove usluge i postignuća u glazbi i kulturi.

Također, sudjelovao je na raznoraznim koncerencijama, uključujući i TEDx, gdje je držao predavanje o društvenim pitanjima, poput glazbe, povijesti, obrazovanja i rasnih odnosa.

  • +16
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia