SPOJILA IH JE INES

Rivalstvo Angeline i Amal gotovo je uništilo prijateljstvo Clooneyja i Pitta, a onda se dogodio obrat

07.09.2024 u 10:22

Bionic
Reading

Zajednički dolazak i poziranje pred fotografima Brada Pitta i Georgea Clooneyja s njihovim 'boljim polovicama' izvuklo je iz naftalina i priču koju su gotovo svi zaboravili - dvojica najboljih prijatelja godinama nisu komunicirali i to sve zbog bivše supruge holivudskog zavodnika

Sudeći po onome što smo vidjeli na upravo završenom 81. filmskom festivalu u Veneciji, George Clooney i Brad Pitt ponovno su nerazdvojni. Njih dvojica dobro su se zabavila pred okupljenim novinarima i fotografima, rado pozirajući sa svojim 'boljim polovicama', Amal Clooney i Ines de Ramon.

A sve do nedavno to se člinilo nemoguće, jer, kada pogledate unazad jasno je kao dan da su njih dvojica godinama izbjegavali zajednička pojavljivanja ili suradnje, a sada je jasno i zašto.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Prema pisanju Alison Boshoff u novom tekstu objavljenom u britanskom Daily Mailu, prijateljstvo dvojice holivudskih zavodnika bilo je godinama na kušnji i to zbog velikog rivalstva Amal Clooney s bivšom Pittovom suprugom, Angelinom Jolie. No, sve se promijenilo nakon što je Pitt započeo vezu s dizajnericom nakita Ines de Ramon, koja se, po svemu sudeći, s Amal odlično slaže i funkcionira.

  • +2
Brad Pitt i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Gian Mattia D'Alberto / LaPresse / Profimedia

Izbjegli vjenčanje

Iako su njih dvojica bili prijatelji više od 30 godina, dopustili su da ih 'razdvoji' neslaganje njihovih partnerica. Tijekom Pittovog braka s Angelinom Jolie njihov je odnos zahladio do te mjere da Clooney nije znao da su se Angelina i Brad razveli, kao i da njih dvoje nisu bili došli na vjenčanje Clooneyja i lijepe Amal.

Opravdanje su tada 'pronašli' u snimanju filma 'Uz more' na Malti, zbog čega nisu mogli 'skoknuti' do Italije, a obaveze snimanjem dovele su do toga da nisu stigli poslati ni poklon za vjenčanje.

ON JE SVE

S Clooneyjem nikada nije dosadno, u to su se uvjerili i fotografi u Veneciji

Pogledaj galeriju

Angelina je kriva za sve

Razlog je i više nego jasan, kaže Alison Boshoff, koja kaže kako je za sve kriva Angelina Jolie kojoj je Amal Clooney, kao odvjetnica za ljudska prava, bila najveća konkurencija, a njihovo rivalstvo uspjelo je udaljiti dvojicu najboljih prijatelja.

  • +2
Brad Pitt i Ines de Ramon Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tek nakon što je Brad Pitt upoznao Ines de Ramon stvari su se počele mijenjati. Ines je s Amal odmah kliknula, osobito jer i ona, baš kao i gospođa Clooney, ima visoko obrazovanje. Ne samo da Ines govori pet jezika (francuski, engleski, njemački, španjolski i talijanski), već i skija, ali i obožava modu, baš kao i Amal Clooney. Uz to privržena je obitelji te prava suprotnost omraženoj Angelini Jolie.

Sve to očito je bio i više nego dovoljan razlog da George Clooney ponovno da priliku njihovom prijateljstvu, a rezultati svega toga bili su itekako vidljivi u Veneciji.