ines i amal

Jesu li Clooney i Pitt pali na isti tip žene? Slava ih ne zanima, a osvajaju ljepotom

06.09.2024 u 13:27

Bionic
Reading

Ines de Ramon i Amal Clooney apsolutno su osvojile Veneciju! Iako je poznato da Angelina Jolie nikako nije mogla podnijeti suprugu Georgea Clooneyja, Ines de Ramon u njoj je pronašla podršku te u njezinom društvu zablistala na crvenom tepihu

Poznati holivudski glumci tiha su patnja brojnih žena diljem svijeta, a čini se da su sada konačno pronašli sreću u ljubavi. Nije tajna da je George Clooney dugo čekao da u njegov život ušeta 'ona prava', a sve se okrenulo kada je upoznao lijepu odvjetnicu za ljudska prava. Samouvjerena i pametna žena sada je i dio života Brada Pitta, a u Veneciji je glumac potvrdio koliko je siguran u svoju odluku.

Brad Pitt i Ines de Ramon privukli su svu pozornost, a lijepa je Ines izgledala prekrasno smiješeći se odjevena u jednostavnu bijelu haljinu. 'Brad nije netko tko ovo radi za pokazivanje. On je stvarno sretan', otkrio je izvor komentirajući sreću popularnog glumca koji zasad još uvijek nije komentirao odnos s novom djevojkom.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prije nešto manje od deset godina na crvenom je tepihu debitirala i Amal, lijepa supruga Georgea Clooneya koja je holivudskog zavodnika osvojila svojom ljepotom, ali i pameti.

'Osjećao sam da sam upoznao nekoga za koga bih apsolutno, znate, mijenjao svoj život. Upoznao sam nekoga čiji mi je život značio više od mog života. I nikada prije nisam imao takvo iskustvo', komentirao je zaljubljeni glumac 2018. godine.

na filmski festival

Modno usklađeni i vidno zaljubljeni: Brad Pitt i Ines de Ramon stigli u Veneciju

Pogledaj galeriju

Ines de Ramon i Amal Clooney imaju mnogo toga zajedničkog

Glumci filma 'Wolfs' na crvenom su tepihu pokazali izvrsno raspoloženje, a njihove 'bolje polovice' blistale su u njihovom društvu. Obje odjevene u svijetle boje istaknule su svoje sličnosti raspuštenom dugom tamnom kosom, vitkom linijom i sličnim crtama lica.

Ipak, vrijedi istaknuti i da su slične prema ambicijama.

Ni Amal ni Ines nisu željne medijske pozornosti jer obje imaju vlastite karijere. Amal Clooney poznata je kao odvjetnica za ljudska prava, dok je Ines diplomirala business na Sveučilištu u Ženevi te je od 2020. zaposlena kao voditeljica veleprodaje u nakitu Anita Ko Jewelry. Prije toga njezin je životopis uključivao rad kao pripravnica odjela nakita za Christie's i pripravnica za usluge klijentima za hotele Kempinski.

I dok Amal priča engleski, francuski i arapski, Ines se može pohvaliti znanjem engleskog, španjolskog, njemačkog i francuskog.

prekrasan par

Brad Pitt na crvenom tepihu s Ines de Ramon: Izgledaju tako skladno

Pogledaj galeriju