NE ODUSTAJE

Clooney ne odustaje od zbijanja šala na Pittov račun: 'Sretan je da još može raditi'

06.09.2024 u 12:07

Bionic
Reading

Press konferenciju, povodom predstavljanja zajedničkog novog filma 'Wolfs' na 81. filmskom festivalu u Veneciji, George Clooney je iskoristio kako bi nabacio još jednu šalu na račun svog najboljeg prijatelja i kolege Brada Pitta, a ovoga puta inspirirale su ga godine

Ako je ovogodišnji filmski festival u Veneciji nešto 'otkrio' onda je to koliko se dobro slažu i kako funkcioniraju dvojica najboljih holivudskih prijatelja - George Clooney i Brad Pitt.

Snimke, kao i fotografije, koje se šire društvenim mrežama, a na kojima stalno izvađaju nešto raspametile su njihove obožavatelje, a Clooney koristi svaku priliku kako bi nabacio pokoju šalu na račun svog najboljeg prijatelja.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Napravio je to i na press konferenciji održanoj povodom predstavljanja njihovog novog zajedničkog filma 'Wolfs'. Tijekom razgovora s novinarima, 60-godišnji Brad Pitt rekao je kako želi raditi s ljudima koje poštuje, a na to se odmah nadovezao 63-godišnji Clooney:

Šala na račun Pitta

'74 su mu godine, stoga je on, iskreno, itekako sretan da u tim godinama još uvijek može raditi.'

Brad Pitt i George Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Njegova šala na račun prijatelja nasmijala je sve u dvorani, a najglasniji je bio upravo Brad Pitt, čiji je smijeh, zbog blizine mikrofona, odzvanjao.

  • +2
Brad Pitt i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Gian Mattia D'Alberto / LaPresse / Profimedia

Zaigrani kao djeca

Tijekom posljednjih dana nije nedostajalo ni dječjih fora na crvenom tepihu, pa Clooney u brojnim pojavljivanjima nije odolio svom prijatelju staviti dva prsta iznad glave dok pozira, baš kao što rade djeca, a bilo je tu i raznih plesnih pokreta i sličnih glupiranja. Sve u svemu, Clooney i Pitt ne prestaju oduševljavati, a sudeći po viđenom, možemo očekivati još šala i pošalica.