BRAVO!

Reakcija koja je sve oduševila: O ovom Clooneyjevom potezu još će se dugo govoriti

02.09.2024 u 18:04

Bionic
Reading

Holivudski velikan George Clooney u društvu prelijepe supruge Amal izazvao je kao i uvijek ogromno zanimanje medija, no o jednom njegovom potezu na filmskom festivalu u Veneciji ne prestaje se govoriti

Šezdesettrogodišnji glumac šetao je crvenim tepihom sa suprugom Amal na Venecijanskom filmskom festivalu na premijeri filma 'Wolfs', praćeni fotoreporterima koji su pratili su stopu slavni par kako bi ulovili fotografije iz najboljeg kuta, no Oscarom ovjenčanom glumcu nije promaknuo pad jednog od njih.

George i Amal odmah su pohitali do njega, a slavni se glumac spustio i pružio ruku fotoreporteru kako bi se lakše pridignuo.

No raspoloženi je glumac posve neočekivano uzeo i njegov fotoaparat te na opće oduševljenje snimao skupa s ostalim fotoreporterima što se događa na crvenom tepihu, kako bi nesretni fotoreporter odradio svoj zadatak oduševivši sve ovim potezom.

Amal je također zadivila na premijeri 'Wolfsa' u jednom od svojih najglamuroznijih izdanja.

Uspješna odvjetnica za ljudska prava, blistala je divnoj haljina izrađenoj od nježne svijetložute čipke istaknutog struka s voluminoznim donjim dijelom.

Dugu kosu posvijetljenu medenim pramenovima stilizirala je u besprijekornu frizuru, a ovaj chic look je nadopunila blještavom clutch torbicom.

  • +15
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Primo Barol / AFP / Profimedia

Zagrljeni i nasmijani, izgledali su zaljubljeno kao i uvijek dok su pozirali fotografima na ovom događanju.

Kako se već pisalo, film 'Wolfs' u kojem glume George i Brad Pitt, u kina diljem svijeta stiže u listopadu. Clooney glumi kriminalca čija je zadaća prikriti zločin visokog profila, ali kada se na mjestu zločina pojavi Pitt, koji je angažiran za isti posao, dva vuka samotnjaka moraju udružiti snage. Inače, posljednji put zajedno su glumili u filmu 'Spaliti nakon čitanja' 2008.