LJUBITELJICA MINIMALIZMA

U omiljenoj jakni i hit cipelama iz 70-ih: Angelina Jolie sa stilom napustila Veneciju

30.08.2024 u 18:40

  • +3

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon osmominutnog pljeska koji je doživjela na premijeri filma 'Maria' u Veneciji, Angelina Jolie sa stilom je napustila ovu talijansku destinaciju

Angelina Jolie poznata je po mnogo čemu. Ona je nagrađivana glumica, redateljica, majka, poduzetnica i filantrop, ali i dama s najsofisticiranijom garderobom u Hollywoodu.

Nakon što je na crvenom tepihu u Veneciji ukrala svu pozornost u bež haljini koju je samo za nju dizajnirala Tamara Ralph, tu 'dosadnu' boju istaknula je i u odlasku iz Venecije.

Njezina casual izdanje redovito uključuju bezvremenske komade poput balonera, a za Veneciju je pospremila chic primjerak s rukavima koji sežu do lakta.

Čvrsto svezan oko struka dominirao je njezinim posljednjim izdanjem dok se ispod njega nazirao elegantan model bijelih hlača, kao i zanimljivi model cipela u duhu 70-ih.

Balonerom zaokružila modnu priču u Veneciji

Chemene Kamali, nova kreativna direktorica modne kuće Chloé, smatra se najodgovornijom za novu popularnost cipela s drvenim potplatom kakvim nije odoljela ni Jolie.

Uz njih, stajling je zaokružila sunčanim naočalama avijatičarskog stila, a u spomenutom baloneru pojavila se na samom početku festivala čime je svoju modnu priču u Veneciju uspješno zaokružila.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na venecijanskoj Mostri Jolie je predstavila film 'Maria' redatelja Pabla Larraína, u kojem utjelovljuje čuvenu opernu pjevačicu Mariju Callas. Nakon što ga je odgledala publika u kazalištu Sala Grande, zaradila je osmominutni pljesak.

Uoči svečane premijere Jolie je ispričala kako joj je uloga Marie predstavljala različite izazove. Igranje slavne sopranistice pružilo joj je, kako je izjavila za The Hollywood Reporter', 'terapiju za koju nije znala da joj je potrebna'.

  • +11
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Pool Photo Events 04/ipa-agency. / Shutterstock Editorial / Profimedia