PROSLAVILA 46. ROĐENDAN

Atraktivna Melania Trump zasjenila sve ljepotice

27.04.2016 u 09:47

Bionic
Reading

Tradicionalna gala večera časopisa Time koji svake godine sastavlja listu 100 najutjecajnijih osoba iz javnog života, nije mogla proći bez nazočnosti Donalda Trumpa koji je u utrci za američkog predsjednika, ali ovaj su puta svi pogledi bili uprti u njegovu suprugu

Melaniju Trump teško je ne primijetiti jer je uvijek dotjerana, iako se ovih mjeseci tijekom suprugove kandidature za jedno od najmoćnijih pozicija na svijetu trudila biti u drugom planu.

Ipak, 46-godišnja bivša manekenka svojom ljepotom plijeni pažnju gdje god da se pojavi, a kako je za gala večeru odabrala usku bijelu haljinu, teško je za povjerovati da je imala plan biti neprimjetna iako tvrdi drugačije: 'Znam da su ljudi znatiželjni i da ih zanimam, ali odabrala sam ne biti politična u javnosti jer je to posao mog supruga. Privatno me politika itekako zanima i pratim sve što se događa u politici od početka do kraja. No odabrala sam da ne budem prisutna u kampanji. To je moj izbor. Imam svoje mišljenje. Svoja sam osoba i to se mom suprugu sviđa.'

Na gala je večeri pozirala uz supruga u Muglerovoj pripijenoj haljini s prorezom po strani koji je otkrivao dovoljno da zagolica maštu. Uz raspuštenu kosu i besprijekoran make-up odabrala je i sjajne cipele koje su odgovarale večernjoj torbici. Cijeli je styling ujedno je i pun pogodak za dvostruko slavlje jer je potencijalna prva dama navršila 46 godina.

Lijepa Melanija slovenskih je korijena, a od početka ljubavi s kontroverznim mogulom ne krije da voli skupocjene brendove. Da će rado nositi dizajnerske krpice, moglo se naslutiti i prema odabiru vjenčanice. S Trumpom se vjenčala u grandioznoj vjenčanici Johna Galliana za Dior od 200.000 dolara, a na kojoj je samo ušivanje ukrasa trajalo preko 500 sati i u kojoj je, između ostalog, krasila i naslovnicu američkog Voguea.