TJEDNI HOROSKOP

Bajkoviti ljubavni dani su pred Škorpionima, a pred Djevicama tjedan iz snova

09.04.2018 u 06:57

Bionic
Reading

Ljubavni život Škorpiona ovoga tjedna obilježit će bolji i lošiji dani, a u onim dobrima ljubav će im biti kao iz bajke. Povoljno ljubavno razdoblje očekuje Djevice, s velikim izgledima za romansu, a bavljenje onim što vole i u čemu uživaju moglo bi im postati i životni poziv

Duge veze Ovnova ugrozit će nesigurnost i ljubomora. Učestali okršaji iznijet će na vidjelo sve probleme koje dugo ignorirate, no čijem ćete se rješavanju morati pod hitno posvetiti. Pazite da zbog nekontroliranih reakcija ne nanesete štetu sebi i svom poslovnom ugledu. Autodestruktivne navike neće proći bez posljedica.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će se osjećati ugodno u svojoj koži. Uživat ćete u flertu, a vašu će pažnju pobuditi netko tko često putuje ili stanuje u inozemstvu. Naglašena kuća obrazovanja ukazuje da ćete puno učiti i raditi na sebi i svojoj edukaciji. Sklonost uživanju u ukusnoj hrani, a posebno slatkišima, mogla bi vam ugroziti liniju.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će biti nesigurni i skloni ljubomori. Partnera ćete nepravedno optuživati da vas zanemaruje, no nemojte ga napadati bez potrebe. Ako se sporite oko neke nekretnine, zemljišta ili nasljedstva, mogući su zastoji i kašnjenja. Strpite se još malo jer će se već idućeg tjedna stvari početi pomicati s mrtve točke. Ne podcjenjujte važnost odmora i kvalitetnog sna.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakove će ljutiti neki partnerovi postupci, ali zadržite to za sebe jer bi sitna svađa mogla eskalirati do sukoba koji će nanijeti ozbiljnu štetu vašoj vezi. Mnogo se toga neće odvijati po planu pa ćete često osjećati potrebu da od svega jednostavno dignete ruke. Nemojte odustajati jer će vam se trud uložen u rad uskoro početi isplaćivati.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Partneri Lavova neće lako moći udovoljiti svim njihovim zahtjevima. Nemojte dozvoliti da loša komunikacija iskrsne kao prepreka između vas. Rad će vas umarati, no unatoč tome postizat ćete dobre rezultate. Bit ćete nezadovoljni svojim izgledom, no nemojte posezati za drastičnim promjenama jer nećete biti zadovoljni konačnim rezultatom.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice će zračiti samopouzdanjem i pozitivnom energijom pa će biti privlačne suprotnom spolu, a jedno će poznanstvo uskoro poprimiti romantičan predznak. Mogli biste pronaći svoj životni poziv baveći se onim što vam je velika ljubav i u čemu uživate. Pojačana tjelesna aktivnost imat će povoljan utjecaj na vaše raspoloženje i zdravstvenu situaciju.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage će se s partnerom prepirati oko sitnica, no nemojte dozvoliti da vam itko ugrožava vezu. Izbjegavajte drastične poteze i ne donosite važne odluke. Niste u mogućnosti realno procijeniti situaciju pa biste mogli učiniti nešto što će vas oštetiti financijski ili vam ugroziti izglede za napredovanjem. Pazite se probavnih smetnji.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpione će partner ljutiti svojim ponašanjem, no unatoč tome neće moći zamisliti život bez njega. Međuljudski odnosi na poslu se poboljšavaju. Vaša uslužnost i spremnost da uskočite u pomoć drugima pridonijet će boljoj atmosferi. Pogodno je vrijeme za traženje novog zaposlenja. Ne shvaćajte olako neugodne zdravstvene simptome.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelcima ništa neće biti poklonjeno pa će se morati izboriti za svoju ljubavnu sreću. Posvetite više pažnje partneru i bavite se aktivnošću ili hobijem u kojem možete zajedno uživati. Izgledni su povećani životni troškovi pa bi bilo dobro da pokušate uštedjeti tamo gdje je moguće. Mogući su problemi s grlom ili sinusima.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci će biti suzdržani i distancirani pa im ljudi neće olako prilaziti. Ako nekoga želite osvojiti, morat ćete napraviti prvi korak. Ambiciozni ste i željni uspjeha, no nećete lako ostvarivati ciljeve. Strpljivost i spremnost na kompromise bit će od neprocjenjive važnosti za postizanje pozitivnih rezultata.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ulazak u vezu s nekim zauzetim Vodenjacima će donijeti više problema nego sreće. Razmislite isplati li vam se započinjati odnos koji nema budućnost. Na poslu će kolati informacije koje će se pokazati najobičnijim glasinama pa im nemojte pridavati na važnosti. Niska energija poziva na potrebu za odmaranjem. Odgodite sve obaveze koje nisu važne.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Novu ljubav Ribe će pronaći u nekome koga već dugo poznaju, no dosad su ga smatrale samo prijateljem. Postizat ćete dobre rezultate u poslovima koji uključuju javni rad ili djelovanje unutar udruga i organizacija. Nemojte voditi pasivan način života. Zabavljat će vas razne društvene aktivnosti, dok će vam individualno vježbanje biti dosadno.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia