ZGODNA VODITELJICA

Barbara Kolar je procvjetala zbog novog izazova

13.02.2014 u 14:56

Barbara Kolar

Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT

Bionic
Reading

Voditeljica Barbara Kolar dobila je novu emisiju u kojoj će do izražaja doći njena profesionalnost

Sjećate li se svojih mladenačkih snova i želja? Sjećate li se što ste očekivali od života te jeste li to i ostvarili? U život krećemo s mnogo entuzijazma i životnog ushita, no u zrelijem dobu i zlatnim godinama dolazi vrijeme da zbrojimo sve što smo učinili i podsjetimo se onog o čemu smo samo sanjali.

Upravo o tome govori nova zabavna emisija pod imenom 'Godišnjica mature' koja na ekrane Hrvatske televizije stiže 21. veljače. U njoj će jednom tjedno zanimljivi gosti otkrivati svoje mladenačke snove, nade i želje voditeljici Barbari Kolar

'Emisija je koncipirana tako da se u razgovoru s gostima u studiju govori o nekoj temi koja ih zajednički povezuje. Svima njima zajedničko je to da su svoj životni put 'odradili' bez straha i odustajanja te ostvarili svoje mladenačke snove koje žive još i danas', najavile su urednice Romana Nemčić i Ariana Jandrić.

Urednice dodaju kako su teme raznovrsne, a bit će zanimljivih priloga kojima će iznenaditi goste, i sve to uz dosta zabave i glazbenih brojeva. Za taj dio zadužen je Revijski orkestar HRT-a te će uz poznate glazbenike izvoditi hitove koji su obilježili njihove mlade dane.

A kakva će u novom projektu biti Barbara? 'Sigurno bitno drugačija jer je to bitno govornija forma. Ovo je forma koja odaje počast nekim ozbiljnim ljudima koji su pobijedili neka prošla vremena, ali itekako imaju što reći i o budućnosti unatoč svojim godinama. Bit će zanimljivo jer je svaka emisija osmišljena na drugačiji način, uz mnogo glazbe i zabave', dodala je Barbara.