USPJEH ZAJAMČEN

Beyonce otkrila pet koraka do uspješnog braka

16.01.2013 u 18:10

Bionic
Reading

Jedna od najseksepilnijih žena današnjice izložila je svoje ljubavne savjete ženama

Vezu drži za sebe

Za vezu poznatog para svi su saznali jako kasno, a ni danas se ne razmeću svojom ljubavlju. Vole se i to svi znaju, ali to je sve. Ne hvale se detaljima na Twitteru i ne traže pažnju kao drugi poznati parovi. Zbog toga su još zanimljiviji.

Ostani nezavisna

Iako je udana za jednog od najuspješnijih poduzetnika na svijetu, i ona sama je vrlo uspješna. Karijeru ne planira zapostaviti, što je jako dobra poruka svim ženama koje na prve znake ljubavi zaboravljaju svoje ciljeve i snove.

Budi puna samopouzdanja

Uvijek ponosna na svoje obline i mane koje sigurno ima, Beyonce odavno postavlja novi standard među ženama i šalje poruku: budi ponosna na svoje tijelo, čak i ako nije baš savršeno. Danas je smatramo seks ikonom, ali priznat ćete da prije desetak godina velike guze i široki bokovi nisu bili ni upola popularni kao sada.

Budi oslonac

Iako ima posla preko glave, uvijek je velika podrška svom suprugu koji joj uzvraća istom mjerom. Uz sve obaveze uvijek stigne stati pored svog muža i biti uz njega kad mu je najpotrebnija.

Budi dama

Seksi da, vulgarna nikada. Beyonce nikad nije snimila kućni pornovideo, a u javnosti se ponaša kao prava dama. Ona je savršena kombinacija neustrašive žene koja još uvijek zna kako se ponašaju prave dame.