KRATKO JE SLATKO

Bez kakvih jakni ne smijete biti ovog proljeća

19.03.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Poželite li ovog proljeća novu jaknu, izbor vam neće biti jednostavan. Sve vrvi od različitih stilova i teško je reći koji je primamljiviji. Zato prije šoping avanture pogledajte što se otprilike, i po kojim cijenama, može naći u Zari, Mangu, H&M-u, Bershki, Stradivariusu, Pull&Bearu...

Bajkerske jakne imaju svoj veliki trenutak, možda veći nego ikad. Zašto? Jer više nisu stvar opakih kožnih izdanja - lanci ulične mode izbacili su inačice u nježno ružičastom bukleu ili bež vuni, sa zlatnim umjesto srebrnih patentnih zatvarača.

'Bajkerice', osim crnih, često dakle odlikuju nježne boje, uz poneku upadicu poput neonski plave, dok su klasični kožnjaci najčešće u elegantnoj boji devine dlake.

Nose se i traper jakne, od tamnoplavog do posve izblijedjelog trapera, ili pak nijansirane. Parka ostaje 'in', s ili bez kapuljače.

Nastavlja se i trend iz prošlih sezona, a odnosi se na okrugli izrez oko vrata na mnogim jaknicama i sakoima. Katkad su ovratnici potpuno ispušteni, a na drugoj su strani upravo oni nositelji zanimljivog izgleda jakne.

Donosimo vam nekoliko stilova jakni, saznajte usput i cijene, i svakako - furajte individualnost!