KAKO JOJ USPIJEVA?

Bezobrazno dobar styling koji želi svaka žena

01.04.2016 u 10:20

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Malo je reći da se Olivia Palermo zna uvijek dobro odjenuti i da je osvojila cijeli svijet svojim istančanim modnim ukusom, a ono što je za svaku pohvalu da nakon toliko outfita ona još uvijek zna kako nas ugodno modno iznenaditi

Modna stilistica i dizajnerica Olivia Palermo otputovala je u daleki Šangaj kako bi promovirala luksuzni lanac prodaje svih najpoznatijih modnih brendova Tmall, koji je dio poznate grupacije Alibaba. Povodom otvaranja održana je i modna revija, a zgodna Njujorčanka opet je svima održala modnu lekciju.

Styling od crne kožne suknje ukrašene zakovicama te krem svilene bluze s predimenzioniranim šalom jednostavno su bili pun pogodak. Jednostavna a moćna i nosiva kombinacija u svakoj prilici. Crne štikle i torbica odličan su dodatak, a kako to Olivia i voli, šal na bluzi nije zavezala u mašnu prema preporukama već samo prebacila i pustila da slobodno pada.

Tridesetogodišnja stilistica tako je još jednom pokazala zašto je smatraju jednom od najbolje odjevenih trendseterica na svijetu i zašto dizajneri jedva čekaju da iskoristi baš njihove krpice.