vječiti klasik

Bezvremenski kaput u boji devine dlake kralj je dobrog zimskog outfita, a ako već niste – vrijeme je da odaberete jedan za sebe

28.11.2022 u 12:42

Bionic
Reading

Nijanse smeđe boje devine dlake rado biramo kada tražimo savršeni kaput koji će savršeno odgovarati na elegantne i opuštene zahtjeve zimskih obaveza. Tražite li jedan za sebe, zavirite u ponudu koju nude high-street dućani

Kaput u boji devine dlake komad je koji gotovo svaka žena ima u ormaru, a one koje nemaju barem su jedanput razmišljale o kupovini vlastitog komada. Uvijek izgleda casual-chic, a ide uz sve – bilo da se radi o elegantnoj, ležernoj ili sportskoj kombinaciji.

Što to čini ovaj kaput toliko popularnim?

Kaput u boji devine dlake vječni je favorit u čije ulaganje nećete požaliti jer je svake sezone apsolutni hit. Boja se divno slaže s hladnijim mjesecima – sivim, ali i sunčanim danima. Osim toga, postiže savršenu ravnotežu između elegantnog i ležernog kao nijedan drugi model.

Finiji komadi poput bluza jednako dobro pašu uz smećkasti kaput, baš kao i hoodie u kombinaciji sa širokim modelima traperica. Nosite li ga uz čizme modela chelsea ili uz uggsice, nećete pogriješiti jer je ova boja zahvalan odabir čak i uz tenisice.

Izvrsno se slaže uz omiljeno pletivo, pletene džempere i popularne maxi haljine, ali i mini suknje koje su ove sezone često viđene na streetstyle fotografijama.

  • +7
Izbor kaputa u boji devine dlake Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pod oznakom 'boja devine dlake' pronać ćete različite nijanse smeđe od svijetle krem do boje karamele. Tako da postoje u biti različite smeđe boje koje možemo uzeti u obzir tražimo li takav kaput.

Opće prihvaćeno mišljenje da bi kaput devine boje trebao biti do koljena ili čak sredine potkoljenice, ali naravno možemo pronaći i duže i kraće varijante. Odaberite onu koja vama odgovara i koja laska vašoj figuri.