odličan izgled

Blista u sedamdesetima: Neda Ukraden ima formulu za sjajan stajling

21.09.2024 u 12:19

Neda Ukraden

Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Bionic
Reading

Glazbenica Neda Ukraden u 75. godini izgleda apsolutno fantastično! Svojim je dolaskom uveličala proslavu rođendana portala Pink, a svojim je modnim odabirom odala priznanje popularnom portalu

74-godišnja Neda Ukraden izgleda fantastično! Popularna je glazbenica ljubiteljica lijepih odjevnih komada, a za proslavu rođendana portala Pink odjenula je elegantno odijelo i top upečatljive jarke boje.

Neda Ukraden detaljima podigla tamno odijelo

Rođena Imoćanka izgledala je elegantno u tamnom odijelu. Iako su trenutno široke hlače apsolutni hit, Ukraden je ostala vjerna uvijek elegantnim hlačama na crtu koje otkrivaju gležnjeve, ali i ostavljaju prostora za pogled na cipele!

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

I to kakve cipele... Glazbenica se odlučila za efektne stilleto cipele sa špic završetkom, ali ono što je najbolje je boja! Odabrala je ljubičaste cipele koje je uparila sa satenskim topom ružičaste boje.

Jarke boje cipela i topa uparila je i s make-upom kojim je naglasila oči i usne.

Neda Ukraden ima luksuznu vilu kraj Imotskog

Osim glazbom, Ukraden se bavi i iznajmljivanjem luksuzne vile smještene u Glavini Donjoj kod Imotskog. Vila je opremljena raznoraznim sadržajima koji čine odmor iz snova, a jedan od njih je i terasa s jacuzzijem s koje se pruža pogled na okolne vinograde