UVIJEK U TRENDU

Blista u trudnoći: Emily Ratajkowski vješto i s puno stila spojila dva najvruća jesenska trenda

27.11.2020 u 11:03

Bionic
Reading

Manekenka Emily Ratajkowski koja se proslavila pojavljivanjem u spotu Robina Thickea 'Blurred Lines', u sretnom je iščekivanju prinove, a i u trudnoći plijeni poglede fantastičnim stajlinzima

Lijepa 29-godišnja brineta koja će prvi puta postati mama, naprosto zrači onim posebnim sjajem, a svi se slažu kako nikad nije izgledala bolje.

Ni u trudnoći ova zanosna Amerikanka ne odustaje od svojih genijalnih kombinacija, pa je tako ponovno privlačila poglede u savršenom jesenskom stajlingu u društvu svoga supruga Sebastiana Bear-McClarda.

Njezin je stil uvijek bez greške, a često inspiraciju nalazi i u modi 80-ih.

  • +4
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Sviđa mi se način na koji je Julia Roberts 80-ih godina nosila predimenzionirana odijela. Nedavno sam ponovno pogledala njezin film 'Moj dečko se ženi' i u cijelom filmu izgleda besprijekorno noseći sva ta odijela sa otkačenim topovima i minijaturnim sunčanim naočalama. Ona uvijek uspijeva izgledati lijepo i kul', rekla je u jednom ranijem intervjuu zgodna Emily.

  • +3
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Stajliš ljepotica koja je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama, bila je u središtu pozornosti u još jednom sjajnom outfitu koji je uključio dva hit komada koji ove sezone obožavaju fashionistice.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka i glumica uskočila je u mini haljinu boje pijeska od mekog pletiva koju je spojila s visokim čizmama efektnog uzorka koje su nadahnute dizajnom zebrastih čizama poznatog brenda Khaite.

Inače, Emily se nedavno pohvalila i svojim novim pothvatom: objavila je svoju prvu kolumnu za Vogue u kojoj je opisala svoje trudničke dane.