zanosna talijanka

Blista u zagrljaju slavnog redatelja: Monica Bellucci očitala je još jednu lekciju o dobrom stilu

04.07.2024 u 12:21

Bionic
Reading

Monica Bellucci privlačila je poglede u prozirnom maksi kaputu, držeći se za ruke sa svojim partnerom, Timom Burtonom na 64. dodjeli nagrada Globo d'Oro održanim u Italiji

Glumica talijanskog podrijetla, 59-godišnja Monica Bellucci odisala je mističnim glamurom u potpuno crnoj kombinaciji koju je odabrala za dolazak na 64. dodjelu nagrada Globo d'Oro u Villi Massimo u Rimu. U korak ju je pratio, čvrsto je držeći za ruku, njezin parter, legendarni redatelj Tim Burton.

Monica je doista bila oličenje elegancije u suptilno prozirnom kaputu ispod kojeg je nosila jednostavnu crnu haljinu. Njezin izgled za privlačenje pažnje od glave do pete je bio obojan u crnu boju, uključujući sandale s otvorom na palcu i remenčićem oko gležnja te malu crnu kožnu torbicu. Nakit je svela na minimum uz samo zlatnu choker ogrlicu i prsten.

  • +6
Monica Bellucci i Tim Burton Izvor: Profimedia / Autor: Vincenzo Landi/IPA / Sipa Press / Profimedia

Slavni par, koji je svoju vezu potvrdio u listopadu prošle godine, izgledali su zaljubljeno i skladno držeći se za ruke i šapćući si na uho. Monica, koja je prethodno bila udana za glumca Vincenta Cassela, i Tim, koji je bio oženjen zvijezdom Helenom Bonham Carter, snimljeni su kako uživaju u ceremoniji dodjele nagrada u ekskluzivnim sjedalima u prvom redu.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Bila je to veličanstvena noć za talijansku glumicu jer je u svojoj rodnoj zemlji nagrađena legendarnom nagradom za karijeru ('Premio Alla Carriera').