Na predstavljanju istarske kuhinje pomoću jela najmaštovitijeg hrvatskog kuhara Deniza Zembe restoran Baltazar je ove subote ugostio mnoga poznata imena s hrvatske društvene scene
Prvi kuhar Deniz Zembo, vlasnik i chef restorana Le Mandrać u Voloskom, predstavio se u pratnji Roberta Terzola, vlasnika vinarije Terzolo iz Nove Vasi kraj Poreča.
Brojnim okupljenim gurmanima Zembo je dokazao zašto ga krasi titula kulinarskog virtuoza gastronomske scene. Njegovu kreativnost u osmišljavanju i prezentaciji jela, koju su mnogi prepoznali, obožavaju i gastronomski kritičari.
Uz hobotnicu na žaru s mladim krumpirom, divljim šparogama, pestom i emulzijom limuna služila se malvazija Terzolo, a uz istarske klepe, tjesteninu punjenu boškarinom, kiselim vrhnjem i paprikom u prahu pio se teran Terzolo. Okupljeni su uživali u desertu B fudge s kremom od lješnjaka, pečenom čokoladom, slatkom zemljom i sladoledom od maline. Uz ovakav desert savršeno se nadopunjavao muškat žuti Terzolo.