Nikad ne razočara

Cate Blanchett zablistala je u jednoj od najljepših haljina, a tek kada vidite poseban detalj...

28.08.2024 u 20:23

  • +8

Cate Blanchett

Izvor: Profimedia / Autor: Alberto PIZZOLI / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Cate Blanchett otvorila je 81. Međunarodni filmski festival u Veneciji u velikom stilu. Glumica je bila među prvim velikim filmskim zvijezdama koja je stigla na crveni tepih na talijanskom otoku Lido di Venezia u večeri otvorenja

Zvijezda Tára, Cate Blanchett izgledala je nevjerojatno u metalik Armani Privé haljini kad se pojavila na dugo očekivanoj svjetskoj premijeri filma Beetlejuice Beetlejuice Tima Burtona.

Otvorenje Filmskog festivala u Veneciji

Ondje se pridružila ostaloj glumačkoj postavi uključujući Jennu Ortegu, Winonu Ryder, Monicu Bellucci i Catherine O’Haru.

Glamur starog Hollywooda

Cateina haljina bila je suptilne zlatne boje s luksuznim sjajem. Model bez naramenica, s dramatičnom siluetom pješčanog sata vrištala je glamurom starog Hollywooda, a taj dojam bio je upotpunjen ukrasnim vodoravnim redovima blještavih bijelih kristala po cijelom kroju.

U skladu s bisernim ukrasima glumica je nosila ogrlicu od bijelih bisera i dijamanata efektno postavljeno preko ramena, tik iznad dekoltea. Bio je to sofisticiran i pomalo iznenađujuć izbor koji bi vrlo lako mogao pokrenuti posve novi trend nošenja nakita.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Stajling je zaokružila parom sjajnih srebrnih salonki sa špic vrhom koje su se dobro slagale s metalik haljinom, a eklektičan look upotpunile su male naušnice u obliku zvijezde.

početak festivala

Zvijezde se polako okupljaju u Veneciji: Stigla je i Angelina Jolie!

Pogledaj galeriju