BESPRIJEKORNA OLIVIA

Četiri opako dobra stylinga slavne ljepotice

07.03.2016 u 10:12

  • +7

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nijedan renomirani Tjedan mode u prijestolnicama poput Pariza ili New Yorka ne može proći bez stilistice Olivije Palermo jer ako netko zna biti primijećen zbog odlične odjeće, onda je među nekoliko top fashionistica koje briljiraju sigurno i ova Njujorčanka

Olivia je na pariškom Tjednu mode gledala nekoliko revija, a za svaku od njih opet je uspjela složiti super kombinacije koji djeluju kao da je odjenula prvo što je pronašla u ormaru, iako se svi detalji slažu.

Na reviji modne kuće Akris uvijek dotjerana Olivia oduševila je jednostavnim stylingom s trendi Reiss trapericama, laganim džemperom Brunello Cucinelli i zgodnom jaknom Valentino koja je posuta zlatnim zvijezdama. Ova jakna doista može podignuti kombinaciju i idealna je za proljetne dane.

Za reviju dizajnera Elija Saaba slavna je stilistica spojila kožne treger-hlače, u kojima smo je već viđali, s običnom majicom iz Zare te Diorovim crnim gležnjačama. Razigran look dobila je šarenom bundicom Elie Saab, a nju je nosila i na reviji Nine Ricci. Na toj je pak reviji hlače zamijenila plavom kožnom suknjom s potpisom Nine Ricci, a iz ormara je izvukla romantične gležnjače Tabithe Simmons s ukrašenim rubovima, koje rado nosi u posljednje vrijeme.

Na reviji Christiana Diora napravila je zaokret i složila opako dobar styling s visokim kožnim čizmama, ali u prvom je planu bio prelijepi kaput Kim Shui s krznom i upečatljivim bojama. Kragna u intenzivno žutoj boji ista je kao i detalji na džepovima, a kožni rukavi i džepovi dokazuju da je ta kombinacija s tkaninama i dalje vrlo trendi.