DOMINACIJA TRAPERA

Charlize Theron pokazala kako se nosi ovaj veliki modni trend

11.09.2024 u 18:50

Charlize Theron

Izvor: Profimedia / Autor: Phillip Faraone / Getty images / Profimedia/Canva

Bionic
Reading

Za posebnu projekciju svog novog projekta, holivudska zvijezda spojila je odvažan uzorak s trendom nošenja trapera od glave do pete

Slavna Charlize Theron prisustvovala je posebnoj projekciji svog najnovijeg projekta naslova 'Into the Fire: The Lost Daughter'. Riječ je o dvodijelnom dokumentarcu koji ovog tjedna stiže na Netflix, u kojem Theron nastupa u ulozi producentice.

Tim povodom odabrala je upečatljiv komplet britanske kuće Alexander McQueen, koji se sastojao od traper košulje na kopčanje i uskih traperica - komada ukrašenih printom od damasta.

Theron je svoj izgled upotpunila štiklama s otvorenim prstima, prstenastim naušnicama, uz elegantno podignutu kosu i make-up s jarko crvenim ružem na usnama.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Na posebnoj projekciji svog novog projekta održanoj u Los Angelesu, Theron je pozirala sa britanskim modelom Carom Delevingne, kao i producenticom Jessicom Hargrave koja je s Theron surađivala u stvaranju dokumentarnog serijala za Netflix.

U osmišljavanju stajlinga Theron pomaže stilistica Leslie Fremar, na čijoj se listi slavnih klijentica nalaze i dame poput Jennifer Connelly, Simone Biles i Nicole Peltz-Beckham.

Diorova muza

U svibnju ove godine poznata oskarovka imenovana je Diorovom ambasadoricom za nakit i njegu kože, a prethodno je bila zaštitno lice mirisa brenda J’adore.

'Uzbudljivo je započeti novo poglavlje u dugogodišnjem partnerstvu s Diorom. Tijekom proteklih 20 godina bila mi je čast kreativno surađivati ​​s kućom kao zaštitno lice J’adorea', izjavila je 49- godišnja glumica.