heklani komadi

Chic ljetni look: Ovi komadi savršen su odabir za šetnje uz plažu

23.06.2023 u 13:31

Bionic
Reading

Heklana haljina, pareo ili kaftan ove godine uživaju ogromnu popularnost i nepogrešiv su odabir za uživanje na plaži

Od haljine do kaftana, od suknji do saronga; heklani komadi omiljeni su ljetni odabir koji obožavamo nositi uz obalu mora i kao dio ležernih stajlinga s kupaćim kostimom u prvom planu.

Kao gotovo nikad prije, heklane kombinacije ovog ljeta imat ćemo prilike viđati na svakom koraku. Na to upućuje velik broj trendseterica koje ih favoriziraju u svojim senzualnim stajlinzima na plažama, kao i njihova bogata ponuda u kolekcijama najpoželjnijih brendova.

Važnost zaštite od sunca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; montaža Neven Bučević

Cool heklane haljine

S obzirom na to da za prekrivanje tijela na plaži koristimo lagane materijale, mini heklane haljine nameću se kao savršen odabir, a dolaze u jednobojnim i šarenim varijantama.

Od midi modela koji se vežu oko vrata do mini haljinica koje su posve prozračne i vrlo ženstvene, na raspolaganju je niz modela uz koje će svatko pronaći komad u skladu sa svojim stilom.

Dvodijelni komadi

Na početku 2000-ih, dvodijelni komadi usklađenog topa i minice bili su nezaobilazna modna kombinacija. U skladu s velikim povratkom Y2K stila, vraća nam se i ovaj trend, a nositi ga možete upravo u heklanoj varijanti.

Heklani pareo

Iako smo ih navikli nositi u nešto tanjim materijalima, poluprozirni pareo garancija je prozračnosti i udobnosti, a jednako će dobro izgledati na bikini i jednodijelni kupaći kostim. Elegantni su, a istovremeno iznimno ležerni te pogođen odabir za odlazak u šetnju ili restoran kraj plaže.

Najljepše plaže u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell; montaža Neven Bučević

Kaftan

Jedno od najudobnijih rješenja definitivno je kaftan, haljina širokih rukava i predimenzioniranog kroja koja ne obavija tijelo. Riječ je o pravom ljetnom klasiku bez kojih je mnogima odlazak na plažu nezamisliv, a u heklanoj verziji garancija je chic looka!