razgrabit će se

Cipele koje će ove jeseni baš svi nositi stigle su na police Zare

01.08.2024 u 14:08

Bionic
Reading

Iako je ljeto još u punom jeku, na police modnih dućana već stižu komadi koji će obilježiti jesen pred nama. A kada je riječ o cipelama, Zarine police skrivaju hit model koji će biti veliki trend kada se s godišnjeg odmora vratimo u urede

Ostalo je još malo do kraja sezone sandala. Uskoro ćemo omiljene otvorene cipele zamijeniti zatvorenim modelima prikladnijim za povratak na posao i gradske ulice. No, napuštanje sandala ne znači odricanje od dobrog stila. Sasvim suprotno.

Ovo ljeto obilježila je vladavina slingback modela sandala. Jesen nam donosi jednaku dozu elegancije, udobnosti i chica, a modnu scenu vraća uvijek omiljene Mary Jane modele cipela. Vrlo lake za kombiniranje, nose se uz sve iz ormara, a nosive su od jutra do mraka, od sastanka u uredu pa sve do večernjeg izlaska.

A kako to obično biva, Zara ide u korak s trendovima te je već predstavila upečatljiv model koji će zavladati ulicama čim se većina vrati s odmora. Lako je predvidjeti da će ove lakirane Mary Jane cipele, idealne za sve prilike, u rujnu biti rasprodane jer već sada nestaju iz Zara trgovina.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Ove Mary Jane cipele osvojile su modne urednike i zaljubljenice u modu na prvi pogled. Riječ je o modelu s četvrtastom, blok potpeticom i vrlo udobnim remenom oko gležnja. A poseban dodatak je je njihova boja, trešnja crvena, uz to lakirana. Time Zara s ovim cipelama ne samo da ide u korak s trendi modelima cipela već i hit bojama. Naime, upravo je crvena u nijansi sočne, zrele trešnje proglašena jednim od najvećih hitova ove jeseni.

  • +3
Zara cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Crvene cipele idealan su odabir za upotpunjavanje neutralnih outfita, što je pokazala i Nicole Kidman u Parizu s Lanvin baleirnkama. A nijanse crvene, u tonu trešanje uočene su na više modnih revija tijekom sezone jesen 2024. Tako su brendovi poput Eckhaus Latta, LaQuan Smith i Molly Goddard već prigrlili ovaj trend, a za njima ne kasni ni popularna Zara. Ovaj model s kopčanjem s remenčićima prodaje se po cijeni od 25,95 eura i obećava najupečatljivije jesenske stajlinge.

  • +8
Nicole Kidman i Sunday Rose Izvor: Profimedia / Autor: Poitout Florian/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia