hit model

Traperice koje će ove jeseni svi nositi stigle su i u Zaru

24.07.2024 u 05:57

Bionic
Reading

Nema ništa bolje od udobnih traperica za to da se opušteno vratite u ured nakon odmora. A modni znalci i stilisti već znaju koji je to najtrendi i najlaskaviji ovojesenski model

Povratak u ured nakon odmora i privikavanje na svakodnevicu ne idu baš glatko. Pogotovo kada se moramo odreći omiljenih lepršavih haljina i suknji. U tim situacijama ono što se doista isplati imati u ormaru je dobar par traperica. A one se kriju na policama Zare, i to model iz kojeg nećete izlaziti čitavu jesen.

Street style na ulicama glavnih modnih gradova potvrdio je tvrdnje stilista koji ove jeseni u fokus stavljaju udobnost. A poznato je to da omiljeni high street brend itekako ide u korak s trendovima pa se tako na policama Zare već krije ultimativni model za jesen.

Hit traperice na policama Zare

Kada se vratimo s godišnjeg odmora, o udobnosti nema pregovora. Ukratko, želimo se osjećati jednako opušteno kao kad nosimo omiljenu midi haljinu, a fashionistice i modni znalci zaključili su da će trendi traperice ove jeseni biti predimenzionirani ravni modeli srednjeg i visokog kroja.

Zara - traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Upravo takav model već je stigao u Zarine trgovine. Širih, ali ne preširokih nogavica ravnog kroja, dolazi s visokim strukom koji vizualno stanjuje figuru i noge čini duljima. Uz to je sama tamna boja trapera pun pogodak za prohladne i kišne dane koji nas neće zaobići. U prilog mu ide i cijena od 39,95 eura. No tu je i jedna mana – ove bi traperice vrlo lako mogle biti rasprodane i prije nego što stigne jesen.

Kako ove jeseni kombinirati traperice

Inače, traperice su najsvestraniji odjevni komad u ormaru te se mogu nositi na tisuće načina i u gotovo svakoj prigodi. Ako imate dobru capsule garderobu, odijevanje je lak zadatak, a ovaj model odlično će izgledati u kombinaciji s užim topom, no jednako tako mu dobro pristaju sandale i gležnjače.

  • +3
Zarine haljine do 10 eura Izvor: Promo fotografije / Autor: promo